Kivaa kun tänne Villa Valkoon on tullut noin paljon uusia lukijoita viime aikoina! Olette lämpimästi tervetulleita! 

Jälkikäteen tajusin, että edellinen postaukseni oli ehkä tunnelmaltaan totuttua synkempi. Se tuli sydämestä ja sillä hetkellä sormet eivät pystyneet naputtelemaan mitään muunlaista tekstiä. Luin tänään blogikollegani ja kovasti arvostamani Lady of the Mess:in ajatukset pakolaiskriisitä. Silmät kostuivat ja pala nousi kurkkuun tuon koskettavan kirjoituksen luettuani. Oli pakko pysähtyä hetkeksi ja kiittää siitä, että maailmassa on myös hyvyyttä.


Me suomalaiset olemme oikeudenmukaisia, työteliäitä ja rehellisiä. Voi kun voisimme pitää näistä perusarvoistamme kiinni, sillä ne ovat hyviä arvoja, jotka ovat vieneet meidät siihen kaikkeen hyvään, jota meillä nyt on. Ne samat hyvät arvot auttavat meitä varmasti myös auttamaan muita silloin, kun apua tarvitaan.

Pienenä sisustusaiheisena kevennyksenä kerron, että nämä pöllit on kesällä tuotu mökiltä. Mieheni ei usein sisustuspuuhista innostu, mutte ehkä tuollainen rehellinen suomalainen pölli on suomalaisen miehen mieleen, sillä näitä ei tarvinnut kahdesti pyytää, kun puu oli jo kaadettu ja pöllit kuorittu odottamaan kotiin kuljetusta. Tämä on siis kai tällaista sisustamista miehen mieleen. Itse pidän niiden rouheudesta ja luonnollisuudesta. Jahka ne tuosta vielä vähän kuivuvat, aion käyttää niitä myös sisällä.

Mukavaa sunnuntaita ihan jokaiselle teistä! <3 Vielä tänään ja huomenna ehtii osallistua arvontaan täällä.

Lämmöllä, Kati

----------------------------------------------------------------------------

I got these tree stumps from our cottage and now they're waiting to dry so that we can use them in the decor too.

Love, Kati