maanantai 14. syyskuuta 2015

Luonnollisesti Habitare


Ihanan rennon viikonlopun jälkeen on aika taas palata arjen kiireiden keskelle. Ehdin kuin ehdinkin piipahtamaan myös Habitaressa ja räpsin sieltä muutaman kuvan tänne blogiinkin. Noita ensimmäisessä kuvassa olevia ihania katosta roikkuvia sateenvarjoja onkin jo nähty Villa Valkon ja monien muidenkin Instagram -feedissä, mutta ne olivat niin ihania, etten voinut vastustaa tuon kuvan laittamista tänne blogiinkin. Messuilla näkyi edelleen vahvasti luonnollisuuden ja luonnon materiaalien käyttöbuumi sisustuksessa. Tässä teillekin muutama luonnollinen herkkupala. Toivottavasti tykkäätte.Tuossa alimmassa kuvassa olevat pyöreät pöydät pääsivät nyt minun harkintalistalleni meidän uusiksi sohvapöydiksi. Ne ovat Kruunukalusteesta ja niissä on ihana orgaaninen ja pehmeä muoto. Lisäksi ne olisivat paljon kevyemmät ja pienemmät kuin nykyinen pöytämme. Mitä pidätte niistä?

Iloista viikkoa sinulle!

I went to the Finnish home and furniture fair and here are some pictures from that event. I love some of the natural and organic shaped furniture that was on display. Have a great week!

Love, Kati


4 kommenttia

 1. Pöydät on ihanat ja sopisivat teidän olkkariin kuin nenä päähän :)
  Mukavaa alkanutta viikkoa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi! Kyllä nyt niitä ihan vakavasti harkitsenkin. :)

   Poista
 2. Oi miten kauniit pöydät, nuo olisivatkin kyllä ihanat.

  VastaaPoista
 3. En ole vielä koskaan päässyt käymään Habitaressa ja tänä(kin) vuonna siellä on ollut esillä kaikkea kaunista. Pitäsi varmaan laittaa ensi vuoden messut jo valmiiksi kalenteriin, etten ehtisi buukkaamaan kalenteriani jo täyteen. Ehkä ensi vuonna...?!!!

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall