Kylläpä ne illat ovat jo pimeitä ja puutkin alkavat kellastua ihan kunnolla. Syksy on tällä. Bean kanssa kävimme iltalenkillä tänään vähän myöhempään kun odottelimme sateen loppumista. Pimeys ei vielä haittaa, joten ihan mielelläni kävelin vähän pidemmän lenkin. Ilma oli ihanan raikasta sateen jälkeen!

Kyllä tuohon lenkkeilyyn oikeasti vähän koukuttuu ja jos ulkoilu jää joinain viikkoina jostain syystä vähemmälle, kaipaan lenkkeilyä ihan tosissani. Jotenkin tuntuu, että raikkaaseen ulkoilmaan on ihan pakko päästä ja jos en pääse, tuntuu se pään särkynä ja väsymyksenä.Nämä kuvat eivät tosin liity ulkoiluun mitenkään, vaikka ovatkin tällaisia hyvän mielen kuvia. Vietimme siskoni poikien synttäreitä muutama viikko sitten ja nämä kuvat ovat sieltä. Kuten olen aiemminkin kertonut, siskoni on innokas sisustaja ja myös leipomisessa hän on taitava. Kaikki synttäriherkut olivat siis aivan ihania ja muutenkin juhlat olivat oiken mukavat. 

Liikunta on minulla jäänyt kevään elämäntapojen kohennuksen jälkeen vahvasti osaksi jokapäiväistä elämää. Ruokavaliossakin on yritystä, ainakin välillä, mutten ole ihan yhtä tiukkaan diettiin päässyt kuin keväällä. Toisaalta minulla on tällä hetkellä aika hyvä olo, joten en ole halunnut ottaa liikaa stressiä syömisistä. Pääasia on, että pysyn erossa herkuista ja syön terveellisesti.

Haasteena liikunnan suhteen tällä hetkellä on krooninen aikapula. Kun on töitä ja koulua ja lasten harrastuksia ja koira, täytyy liikunnalle yrittää välillä oikein raivata aikaa. Välillä yhdistän kaksi kärpästä yhdellä iskulla ja käyn lenkillä silloin, kun vien lapset harrastuksiin ja joudun muutenkin odottelemaan tunnin tai pari tanssi- tai jalkapallotreenien päättymistä. Ja vähintään kerran viikossa, mieluummin kaksi, käyn ohjatussa body pumpissa tai muussa vastaavassa. Siitä nautin todella paljon!

Ehdittekö muuten te lukijat liikkumaan niin paljon kuin haluaisitte?

These pictures are from my nephew's birthday party a few weeks ago.

Love, Kati