perjantai 4. syyskuuta 2015

Ajatuksia perjantaihin ja arvontamuistutus


Minulla on tänään mieli täynnä asioita. En oikeastaan tiedä, mistä lähtisin niitä edes purkamaan. Mietin pakolaisvirtaa ja suomalaisten suhtautumista. Harmittelen keskusteluja, joita aiheesta käydään netin palstoilla.

Tavallaan internet on hyvä asia. Se antaa meille kaikille rajattomasti mahdollisuuksia kommunikoida toistemme kanssa meitä kiinnostavista asioista. Mutta se antaa myös pahimmillaan väylän sellaiseen negatiiviseen keskusteluun, jota välttämättä kukaan ei omalla nimellään kävisi. Mietin pakolaiskeskustelun keskellä sitä, että miten suvaitsemattomia ja itsekkäitä meistä on tullut. Olemmeko niin epäempaattisia, ettemme osaa nähdä toisten hätää? Sydämestäni toivon, että suurimmalla osalla meistä on halu auttaa heitä, jotka tarvitsevat hädässä nyt apua. 


Sitten mietin bloggaamista. Tämä on vaikea laji. Bloggaaja taistelee koko ajan sen ristiriitaisuuden kanssa, että paljonko omasta henkilökohtaisesta elämästään on valmis antamaan interentin raadollisiin syövereihin. Surullisena luin yhden blogi-ikonin lopettamispäätöstä ja ymmärsin häntä hyvin. Tahto pitää yksityiselämä yksityisenä on ymmärrettävää. Lukijana kuitenkin jätän haikeana jäähyväiset, mutta ymmärrän lopettamispäätöksen.

Ollaan me blogisiskot armollisia toisillemme. Niin me jaksamme jatkaa tätä mukavaa harrastusta. Kannustetaan toisiamme ja annetaan tilaa pitää välillä breikkiä, jos siltä tuntuu. Itse olen saanut vain kannustusta ja positiivisia kommentteja teiltä, siitä iso kiitos.

Nyt on aika nostaa jalat ylös ja nauttia viikonlopusta. Jos viikon päähän on vielä viikonloppusuunnitelmat tekemättä, voisi Habitare -sisustusmessut olla hyvä vaihtoehto. Villa Valko arpoo sinne lippuja, osallistua voit täällä..

Ihanaa viikonloppua! <3

Some thoughts on the good and bad of the Internet. Have a great weekend!

Love, Kati

12 kommenttia

 1. Iloisempia mietteitä viikonloppuun!♥ Tosin eipä tuo helppoa ole, kun kuolleita lapsia löytyy iltsikan lööpeistä... :,/ Huh, ihan kamalia uutisia tulvii solkenaan ovista ja ikkunista! Ja Rillaa tarkoittanet, olipa harmillinen juttu sekin.

  Kiitos arvonnasta, kävin osallistumassa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Rillaapa hyvinkin. Haikea olo. Ja uutisetkin ovat koskettaneet. Mukavaa viikonloppua! :)

   Poista
 2. Rillan lopetuspäätös sai täälläkin mielen haikeaksi. Sen verran pitkään seurannut hänen blogiaan. Ja surulliset uutiset alitajunnassa tulee uniinkin. Viime yönä näin painajaista, että oma lapsi oli hukkumassa. Hyvää viikonloppua sinulle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuli jälkikäteen mieleen, ettei tämä postaus ollut niin kovin hyväntuulinen, mutta on kyllä ihan mahdotonta olla ihan kokonaan välittämättä uutisista ja uutinen Rillan lopettamisesta sai mielen haikeaksi. Emme ole irtonaisia ympäröivästä todellisuudesta. Niin se vain on. Nautitaan kuitenkin viikonlopusta! :)

   Poista
 3. Minäkin surin Rillan lopettamispäätöstä, mutta ymmärsin paremmin kuin hyvin!
  Ja samanlaisilla aatoksilla on täälläkin viikkoa vietetty - ja kyllä blogeissakin pitää uskaltaa ottaa esille vaikeitakin asioita. Itse ainakin tykkään lukea blogeja, joista näkyy myös se ihminen siellä blogin takana - kiitos sinulle, että täältä myös sinut löytää. Hömppäpömpälle ja kauneudelle - sillekin on paikkansa, sillä niiden avulla jaksaa myös vähän paremmin noita kauheuksia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se onkin välillä vaikeaa, että on sopivasti hömpänpömppää ja sitten kuitenkin sitä asiaakin. Kun sydän on mukana, se näkyy blogista. Välillä on pysyttävä hömpänpömpissä, että voi pitää sitä omaa itseä ehkä vähän enemmän piilossa. Sitten välillä kun antaa itsestään vähän enemmän, se tulee niin sydämestä, ettei sitä voi pysäyttää. Ihana olet! <3

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall