Minulla on tänään mieli täynnä asioita. En oikeastaan tiedä, mistä lähtisin niitä edes purkamaan. Mietin pakolaisvirtaa ja suomalaisten suhtautumista. Harmittelen keskusteluja, joita aiheesta käydään netin palstoilla.

Tavallaan internet on hyvä asia. Se antaa meille kaikille rajattomasti mahdollisuuksia kommunikoida toistemme kanssa meitä kiinnostavista asioista. Mutta se antaa myös pahimmillaan väylän sellaiseen negatiiviseen keskusteluun, jota välttämättä kukaan ei omalla nimellään kävisi. Mietin pakolaiskeskustelun keskellä sitä, että miten suvaitsemattomia ja itsekkäitä meistä on tullut. Olemmeko niin epäempaattisia, ettemme osaa nähdä toisten hätää? Sydämestäni toivon, että suurimmalla osalla meistä on halu auttaa heitä, jotka tarvitsevat hädässä nyt apua. 


Sitten mietin bloggaamista. Tämä on vaikea laji. Bloggaaja taistelee koko ajan sen ristiriitaisuuden kanssa, että paljonko omasta henkilökohtaisesta elämästään on valmis antamaan interentin raadollisiin syövereihin. Surullisena luin yhden blogi-ikonin lopettamispäätöstä ja ymmärsin häntä hyvin. Tahto pitää yksityiselämä yksityisenä on ymmärrettävää. Lukijana kuitenkin jätän haikeana jäähyväiset, mutta ymmärrän lopettamispäätöksen.

Ollaan me blogisiskot armollisia toisillemme. Niin me jaksamme jatkaa tätä mukavaa harrastusta. Kannustetaan toisiamme ja annetaan tilaa pitää välillä breikkiä, jos siltä tuntuu. Itse olen saanut vain kannustusta ja positiivisia kommentteja teiltä, siitä iso kiitos.

Nyt on aika nostaa jalat ylös ja nauttia viikonlopusta. Jos viikon päähän on vielä viikonloppusuunnitelmat tekemättä, voisi Habitare -sisustusmessut olla hyvä vaihtoehto. Villa Valko arpoo sinne lippuja, osallistua voit täällä..

Ihanaa viikonloppua! <3

Some thoughts on the good and bad of the Internet. Have a great weekend!

Love, Kati