Heipähei! Ehdinpä minäkin vihdoin piipahtaa asuntomessuilla. Vaikka alue on tosi lähellä, oli kesä niin täynnä ohjelmaa, että pääsin messuille vasta viime sunnuntaina. Ajattelin, että teen messuilta vain yhden postauksen, mutta kuvia tuli niin paljon, että ehkä näitä muutama tulee kuitenkin tehtyä. Yritin jaotella kuvia vähän aiheiden mukaan ja ajattelin aloittaa trendipostauksella. Eli bongailin messuilta sisustustrendejä ja tässä niistä muutama kuva.

1. Metallit

Metallit eri sävyissä olivat näyttävästi messuilla esillä. Kupari ja messinki ovat nyt kovasti in.

2. Sininen
Sinistä näkyi messuilla pieninä ripauksina ja usein se oli yhdistetty ruskeaan. Sininen on ihana väri ja kyllä aion minäkin laittaa syksyllä taas siniset tyynyt sohville. Erityisesti petroolin sininen miellyttää nyt minun silmääni.

3. Karkeat lankkumaiset puupinnat
Messutaloissa oli melkein järjestäen käytetty karkeita puupintoja. Niitä oli useimmiten käytetty ruokapöydissä, mutta myös esim. keittiön tasot olivat monessa talossa lankkupöytämäisiä. Joissain oli niin isoja muhkuroita, että mieheni ihmetteli, että miten lasit pysyvät niissä pystyssä. Hyvä ratkaisu tähän on tietenkin laittaa lasi lankkupöydän päälle ja niitäkin messutaloissa nähtiin.

4. Luonnon materiaalit


Luonnon materiaalien käyttö näkyi messuilla melkein kaikissa taloissa. Tästä erityisen hyvä esimerkki oli Kontio Hirsitalojen Harunire. Se oli yksi minun suosikeistani ja luonnon materiaalit olivat siellä totisesti hyvin esillä. Muutenkin talo huokui rauhaa ja suomalaisuutta. Itse olen nyt kovasti tykästynyt luonnollisuuteen sisustuksessa, joten tämä trendi on enemmän kuin tervetullut. Jos joskus vielä iskee into rakentamiseen, voisi seuraava talomme olla hirsitalo.

5. Näyttävät valaisimet
En tiedä onko tämä mikään uusi trendi, mutta en voinut olla huomaamatta niitä kaikkia ihania ja näyttäviä valaisima, joita asuntomessutaloista löytyi. Monet näistä olisi ihana saada omaankin kotiin, mutta kaikkein eniten tykkään noista alla olevassa kuvassa olevista Normann Copenhagen Bell -valaisimista. Ne päätyivät nyt kyllä minun toivelistaani Jielde Loft -valaisimen kera.Olitteko muut asuntomessukävijät bonganneet samoja trendejä ja mitkä ovat mielestänne niitä, jotka haluaisitte toteuttaa omassa kodissanne? Ihanaa sunnuntaipäivää!

I went to the Finnish Homes Fair and checked out the latest trends in home furnishings. They are:
1. metals
2. blue together with brown
3. wood plank tables
4. natural materials
5. statement lighting

Have a nice Sunday!

Love, Kati