lauantai 22. elokuuta 2015

Uuden edessä


No nyt on ensimmäinen koulupäivä takana. Voin oikeasti todeta seisovani jonkun uuden edessä. Vähän jännittää. Koen olevani etuoikeutettu ja vieläkin olen vähän ihmeissäni siitä että oikeasti pääsin opiskelemaan. Kaikki on nyt niin uutta ja ihmeellistä. Yritän tällä hetkellä hahmottaa syksyn ohjelmaa niin opiskelujen kuin työnkin osalta. Kiirettä tulee pitämään. 


Tämä bloggaaminen on minulle rakas harrastus enkä haluaisi tästä tinkiä. Syksyn aikana saattaa tulla aikoja, jolloin blogi saattaa jäädä taka-alalle, mutta toivottavasti niin ei pääse käymään. Pieni piipahdus kauniiden asioiden maailmaan täällä blogissa piristää kummasti myös minun kiireistä arkeani. Luvassa on tietenkin myös pientä opiskeluihin liittyvää sisustusta työpöydän muodossa ja muutenkin blogirintamalla on uusia tuulia, joista kerron sitten vähän myöhemmin lisää.


Jotkut teistä miettivät ehkä aiemmin aloittamani kuntokuurin edistymistä. Liikunnan osalta voin kertoa, että se on tullut jäädäkseen. Tavoitteeni on liikkua 6-8 kertaa viikossa ja koko kesän olen siihen tavoitteeseen päässyt melkein jokaikinen viikkoa. Liikuntaohjeelmaani kuuluu kolme tai neljä salitreenityyppistä liikuntakertaa. Tämän hetkinen suosikkini on Body Pump -ryhmäliikuntatunti. Siinä tehdään painojen kanssa musiikin tahdissa nostoja. Hiki lentää ja lihakset saavat kyytiä!

Ruokavalion suhteen olen kesälla ottanut vähän löysemmin, mutta onneksi ne kadotetut 6kg ovat pysyneet poissa. Herkuista olen pyrkinyt pysymään erossa ja siinä kohtuullisen hyvin onnistunutkin. Jos syksyn aikana saisin karistettua seuraavat neljä kiloa, voisin iloisesti palkita itseni joulun paikkeilla -10kg tavoitteeseen pääsystä. Palkinto on jo mielessäkin, mutta katsotaan nyt mihin tulokseen tässä päästään. :)Tällaisia vähän sekalaisia asioita tällä kertaa. Kuvat ovat tältä viikolta, jolloin meidän olohuoneen pöytää koristivat aivan ihanat vihreään ja vaaleanpunaiseen taittavat ruusut.  Mahtavaa viikonlopun jatkoa sinulle!

"Mitä lähemmäksi unelmiaan pääsee, 
sitä enemmän elämäntiestä tulee todellinen olemassaolon tarkoitus." 
ALKEMISTI

I have started my studies today and I'm really excited althought I feel a little anxious as to how busy I'll be this autumn. It's great to be starting something new and get back to school after over 20 years!

Love, Kati

20 kommenttia

 1. Tsemppiä opiskeluihin ja ajan hallintaan.
  Aurinkoista viikonloppua.

  VastaaPoista
 2. Tsemppiä opiskeluun ja toivottavasti ehdit myös tänne blogin puolelle sillon tällöin!

  Itse olen kanssa aloittamassa ensi kuussa opiskelut ja tiedän, että ajanhallinta tulee
  olemaan haasteellinen :)

  kivaa viikonlopun alkua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mitäs me kiireiset ladyt! Yritetään pitää kiinni siitä, ettei blogi jää varjoon. Se on kuitenkin sellainen omanlaisensa henkireikä. Ihanaa viikonloppua sinulle! <3

   Poista
 3. Mukavia uusia tuulia sinulla. Energistä syksyä!

  VastaaPoista
 4. Ihania muutoksia! Itsensä kehittäminen on niin hieno asia ja onnea myös karistetuille kiloille!<3 Mäkin innostuin sun esimerkistä ja aloitin heinäkuussa saman elämäntapamuutoksen.:) Lihastreenit on nyt olleet hieman jäissä, mutta olen jatkanut aamulenkkeilyä ja eväät kulkee nyt töihin. Tää tuntuu hyvältä ja mullakin on reilu 5 kiloa lähtenyt.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa! Mahtavaa kun voidaan inspiroida toisiamme! Onnea! Jos pääset johonkin kokeilemaan tuota body pumppua niin suosittelen sitä. Se on kuin salitreeni, mutta ohjaaja piiskaamassa tekemään kaikki kunnolla. :)

   Poista
 5. Vaikkakin tulee kiireinen syksy niin se kuulostaa ihanalta :) Tsemppiä tulevaan!

  VastaaPoista
 6. Tsemppiä Kati!
  Vaativaa, mutta niin antoisaa aikaa sinulla on varmasti edessä ♥
  Ihanaa elokuuta!

  VastaaPoista
 7. Tsemppiä opiskeluun :) Uuden aloittaminen on aina niin jännää aikaa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin on ja kun opiskeluista on aikaa yli 20 vuotta, tuntuu ihan samalta kuin silloin seitsemänvuotiaana.

   Poista
 8. Tsemppiä opiskelujen pariin Kati! Kyllä sä klaaraat tulevat haasteet.

  Upeaa elokuun loppupuolta! Ajatella pian ollaan jo syyskuussa ja kelit
  sen kuin paranee ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Elokuu on ollut kyllä ihana ilmojen puolesta. Toivotaan että kelit vaan jatkuu ja jatkuu! Mukavaa syksyä Teija!

   Poista
 9. Voi Kati, tunnistan niin tunteesi ja komppaan mukana <3. Aloitin niin kuin sinäkin töiden ohessa opiskelut vuosi sitten, ja tunsin lapsenomaista innostusta niistä ja siitä, että lähdin "reppu selässä" uutta kohti kuin jälkikasvu kotona. Olin lähes mykistynyt siitä, että vielä minullakin on mahdollisuus oppia uutta.

  No, nyt kun opintoni ovat loppusuoralla ja viimeinekin rutistus, eli kirjallinen lopputyöni, lähes kirjaimellisesti valmis, ihmettelen, miten taivalsin kaiken läpi. Aika oli kortilla, hermot aika ajoin kireällä ja moni asia jäi tekemättä, mutta - klisee ta ei - päivääkään en antaisi pois, sillä olen silti edelleen saamapuolella ja uutta energiaa ja virtaa täynnä.

  Tsemppiä siis syksyysi ja uusiin ihaniin haasteisiin! Nauti joka solullasi, sillä opiskeleminen on ihana etuoikeus. Jos kaipaat syyssatella vertaistukea, täältä sitä irtoaa :). Täällä ollaan hengessä mukana <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä tässä kiirettä varmasti tulee joo olemaan. Yritän välillä myös miettiä sitä, että miten 10 tai 20 vuoden päästä muistelemme haikeana tätä kiireistä elämänvaihetta, vähän niin kuin nyt haikeana muistelen aikaa, jolloin lapset olivat ihan pieniä. Ei me kuitenkaan haluta päivääkään pois vaihtaa, niin se on. :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall