No nyt on ensimmäinen koulupäivä takana. Voin oikeasti todeta seisovani jonkun uuden edessä. Vähän jännittää. Koen olevani etuoikeutettu ja vieläkin olen vähän ihmeissäni siitä että oikeasti pääsin opiskelemaan. Kaikki on nyt niin uutta ja ihmeellistä. Yritän tällä hetkellä hahmottaa syksyn ohjelmaa niin opiskelujen kuin työnkin osalta. Kiirettä tulee pitämään. 


Tämä bloggaaminen on minulle rakas harrastus enkä haluaisi tästä tinkiä. Syksyn aikana saattaa tulla aikoja, jolloin blogi saattaa jäädä taka-alalle, mutta toivottavasti niin ei pääse käymään. Pieni piipahdus kauniiden asioiden maailmaan täällä blogissa piristää kummasti myös minun kiireistä arkeani. Luvassa on tietenkin myös pientä opiskeluihin liittyvää sisustusta työpöydän muodossa ja muutenkin blogirintamalla on uusia tuulia, joista kerron sitten vähän myöhemmin lisää.


Jotkut teistä miettivät ehkä aiemmin aloittamani kuntokuurin edistymistä. Liikunnan osalta voin kertoa, että se on tullut jäädäkseen. Tavoitteeni on liikkua 6-8 kertaa viikossa ja koko kesän olen siihen tavoitteeseen päässyt melkein jokaikinen viikkoa. Liikuntaohjeelmaani kuuluu kolme tai neljä salitreenityyppistä liikuntakertaa. Tämän hetkinen suosikkini on Body Pump -ryhmäliikuntatunti. Siinä tehdään painojen kanssa musiikin tahdissa nostoja. Hiki lentää ja lihakset saavat kyytiä!

Ruokavalion suhteen olen kesälla ottanut vähän löysemmin, mutta onneksi ne kadotetut 6kg ovat pysyneet poissa. Herkuista olen pyrkinyt pysymään erossa ja siinä kohtuullisen hyvin onnistunutkin. Jos syksyn aikana saisin karistettua seuraavat neljä kiloa, voisin iloisesti palkita itseni joulun paikkeilla -10kg tavoitteeseen pääsystä. Palkinto on jo mielessäkin, mutta katsotaan nyt mihin tulokseen tässä päästään. :)Tällaisia vähän sekalaisia asioita tällä kertaa. Kuvat ovat tältä viikolta, jolloin meidän olohuoneen pöytää koristivat aivan ihanat vihreään ja vaaleanpunaiseen taittavat ruusut.  Mahtavaa viikonlopun jatkoa sinulle!

"Mitä lähemmäksi unelmiaan pääsee, 
sitä enemmän elämäntiestä tulee todellinen olemassaolon tarkoitus." 
ALKEMISTI

I have started my studies today and I'm really excited althought I feel a little anxious as to how busy I'll be this autumn. It's great to be starting something new and get back to school after over 20 years!

Love, Kati