Moikkamoi!  Taas on viikko vierähtänyt yli puolenvälin. Aika menee hurjaa tahtia ja kyllä on kiirettä pitänyt. Lauantaina on jännä päivä, sillä minä aloitan silloin aiemmin kertomani koulun. Ihan kivaa, mutta kyllä vähän jännittää, että miten tästä kaikesta taas selviän. 


En ole tainnut aiemmin täällä blogissa julkaista kuvia meidän yläkerran aulaolohuoneesta. Kutsun sitä meidän sikaosastoksi, sillä se on pääasiassa meidän poikien valtakuntaa. Siellä pelataan pleikkaria, tehdään temppuja ja katsotaan telkkaria. Jos totta puhutaan, aulaa ei ole sen enempää sisustettu, vaan kamat on kannettu sisään ja tulevaisuudessa olisi tarkoitus vähän miettiä jotain sisustuselementtejäkin sinne. Tällä hetkellä mielessä on esim. että seinille voisi laittaa vähän printtejä tai vaikka muutaman String hyllyn tms. Koska tila ei ole meillä mikään "paraatiolohuone" olen harkinnut käyttäväni vaikka omia valokuvia tai lasten piirustuksia ja kehystää niistä kivoja kuvia seinille. Muutama listakin tuolta vielä puuttuu. Vähän minulla on taipumusta laittaa kaikki vanhat huonekalut, joita en enää alakerran olkkariin tahdo, tuonne ylös. Olen kyllä vähän sitä mieltä, ettei sellainen toiminta voi jatkua vaan yläkerran olohuone pitäisi miettiä ja sisustaa ihan omana kokonaisuutenaan eikä sitä voi pitää yleisenä dumppauskohteena. 


Koska te olette aina niin hyviä ideoimaan, olisikin kiva kuulla ajatuksianna tuon tilan sisustamiseen. Haluaisin tuoda siihen ehkä vähän sellaista olohuonemaisuutta mutta hyvin rennolla otteella.Koska meillä muksut ja heidän kaverinsa pääasiassa käyttävät tätä tilaa, sisustuksen olisi hyvä olla sellainen, että se on kätevä pitää järjestyksessä ja helppo siivota.

Kiitos muuten vielä kaikille teille ihanille, jotka kommentoitte edelliseen postaukseen, vastailen kommentteihin vielä tänään. Kiva kun kannustatte ja olette niin positiivisia, ehkäpä se arvonta pitää nyt sitten laittaa josain vaiheessa pystyyn! :)

Aurinkoista viikon jatkoa!

Here are some pictures of our upstairs livingroom. It's not really decorated at all so I thought to ask you for ideas.

Love, Kati