tiistai 4. elokuuta 2015

Puuta keittiössä


Terveisiä täältä Saimaan rannalta! Olen täällä työmatkalla ja työtovereiden kanssa yhdessä aloitellaan syksyn projekteja. Paljon on töitä tiedossa, mutta minusta se on vain mukavaa. Tähän kun vielä lisätään muutaman viikon päästä alkavat viestinnän opinnot, tulee minun syksyni olemaan kiireinen. Kiireisen arjen vastapainoksi haen ehkä kotoa sellaista rauhoittumisen tunnetta ja silmälle levollisia näkymiä.


Puu on tällä hetkellä sisustuksessa erittäin trendikästä ja esimerkiksi asuntomessujen taloissa muutenkin korostuivat kaikki luonnin materiaalit, joista erityisesti ehkä juuri puu. Minäkin olen kovasti tykästynyt puuhun sisustusmateriaalina ja huomaan ihalevani kaikkea puista pöydistä puukauhoihin. Laitoin nyt keittiöön pärekorin, johon keräsin esille kaikki puukauhat ja -lastat. Eipä tuo kovin iso juttu ole, mutta kaikki sellainen, mikä lisää rauhallisuutta ja pehmeyttä kotiin, on tällä hetkellä minun mieleeni.

Onko teillä joku sisustusmateriaali, josta olette nyt juuri innostuneita?

Tänään on toinen päivä arkea takana ja hyvältä tuntuu. Kyllä se vaan niin on, ettei vierivä kivi pääse sammaloitumaan. Hyvä arki = hyvä elämä. :)

Iloista viikkoa!

I'm really into using wood and all natural materials in interior decoration at the moment. I feel that they bring an inspirational and calming feeling to the home. Have a great week!

Love, Kati

10 kommenttia

 1. Kyllä, puu viehättää kovin. Kiva tuo pärekori! Mä olen hypistellyt kirppareilla kaikenlaisia vasuja, mutta vielä ei ole se oikea tullut vastaan. Kaipaisin ainakin jotain nykyistä isompaa rasiaa tms. työpöydälle johtoja sun muita varten...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vasut ovat niin kivoja! Ostin Virosta taas yhden sellaisen söpön pärekorin, johon laitoin öljy- ja viinietikkapullot sekä suolapurkin yms pieantä, jota pidän hellan vieressä. Nyt on siis meikäläisellä oikea pärekorimania päällä! :)

   Poista
 2. Minäkin hipistelin kaupassa pärekoreja, mutta vielä en ostanut ;)

  VastaaPoista
 3. Puu on aina kaunista. Nyt olen hullaantunut erilaisiin tekstiileihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihanaa, on niin kiva kun innostuu jostain...

   Poista
 4. Puu on aina ollut lemppari! Pellava on tuorein ihanuus <3
  Kaunis on tuo setti! :)

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall