Terveisiä täältä Saimaan rannalta! Olen täällä työmatkalla ja työtovereiden kanssa yhdessä aloitellaan syksyn projekteja. Paljon on töitä tiedossa, mutta minusta se on vain mukavaa. Tähän kun vielä lisätään muutaman viikon päästä alkavat viestinnän opinnot, tulee minun syksyni olemaan kiireinen. Kiireisen arjen vastapainoksi haen ehkä kotoa sellaista rauhoittumisen tunnetta ja silmälle levollisia näkymiä.


Puu on tällä hetkellä sisustuksessa erittäin trendikästä ja esimerkiksi asuntomessujen taloissa muutenkin korostuivat kaikki luonnin materiaalit, joista erityisesti ehkä juuri puu. Minäkin olen kovasti tykästynyt puuhun sisustusmateriaalina ja huomaan ihalevani kaikkea puista pöydistä puukauhoihin. Laitoin nyt keittiöön pärekorin, johon keräsin esille kaikki puukauhat ja -lastat. Eipä tuo kovin iso juttu ole, mutta kaikki sellainen, mikä lisää rauhallisuutta ja pehmeyttä kotiin, on tällä hetkellä minun mieleeni.

Onko teillä joku sisustusmateriaali, josta olette nyt juuri innostuneita?

Tänään on toinen päivä arkea takana ja hyvältä tuntuu. Kyllä se vaan niin on, ettei vierivä kivi pääse sammaloitumaan. Hyvä arki = hyvä elämä. :)

Iloista viikkoa!

I'm really into using wood and all natural materials in interior decoration at the moment. I feel that they bring an inspirational and calming feeling to the home. Have a great week!

Love, Kati