...helmihullu....

Alkaakohan tämä puuhelmivillitys olla jo vähän siinä rajoilla, että onkohän tämä nyt enää niin normaaliakaan?  Toivottavasti kestätte. Sain nimittäin lomalla päähäni tehdä pienimuotoista helmiaskartelua. Tiedättekö muuten sen tilanteen, kun joku inspis iskee päähän ja tarvikkeet inpiraation toteuttamiseen on saatava käsiin HETI! Tämä oli tilanne näiden helmihommien kanssa. Vaikka aika oli kortilla, oli pakko päästä askartelukauppaan ostamaan puuhelmiä ja muuta tarviketta, jotta saisin toteuttaa tämän ihanan helmipannunalusen. Ja kyllähän se kannatti, sillä pannunalusesta tuli ihana, eikös vaan tullutkin?


Maalasin yhden helmistä uuden ystäväni, eli suhumaalin avulla mustaksi. En tiedä lisääkö tuo musta helmi niinkään mitään persoonallisuutta, mutta mielestäni se ainakin lisää mielenkiintoa aluseen.
 
En ole mikään superaskarteluguru ja siksi ehkä tuntuu erityisen kivalta, kun joku oma väkerrys taas välillä onnistuu. Tämä on niin simppeli ja kuitenkin kaunis että näitä voisi kyllä tehdä vähän lisääkin.

Mitä mieltä olette tuosta puuhelmipannunalusesta? Pitäisiköhän pistää pystyyn arvonta? Voisin tehdä jollekin tällaisen palkinnoksi. Olisikohan hyvä homma?

I made this little trivet out of wood beads. I think it's quite a success! :)

Love, Kati