Tiedättekö kun huomaa, että itselle tulee hyvä mieli, on kuin sellainen lämpö valtaisi kehon. Minulle on viime päivinä tullut monesti hyvä mieli monenlaisista asioista.

Lapset olivat tämän viikon sirkuskerhossa ja perjantaina kerhoviikon päätteeksi he pitivät esitykset viikon aikana opituista taidoista. Voi miten ihania ja taidokkaita esityksiä saimmekaan nähdä! Se oli kyllä paras mahdollinen lopetus ensimmäiselle lomanjälkeiselle työviikolle. Minulle tuli siitä todella hyvä mieli.


Ensimmäisen työviikon aikana minulla on ollut hyvä mieli siitä, että minulla on niin mahtavat työkaverit. On kiva mennä töihin kun hommat sujuvat ja kaikki tekevät iloisena töitä. Heti ensimmäisen työviikon aikana sain kokea, että työtoverini arvostavat minun työtäni ja että he ovat innolla mukana uusissa jutuissa. Se on ihanaa ja siitä tulee hyvä mieli.


Meidän pihaprojekti nytkähti tällä viikolla harppauksen eteenpäin kun pihalla on jyllännyt kaivinkone. Tuntuu, että hommat etenevät nyt hurjaa vauhtia. Kyllä olenkin tätä hetkeä odottanut!  Näyttää siltä, että ensi viikon aikana me kylvetään jo nurmikkoa! Mikä sen parempaa! Ei tarvitsisi varmaan erikseen mainita, että minulla on pihatöiden edistymisestä aivan erityisen hyvä mieli!


Nämä postauksen kuvat ovat myös hyvän mielen kuvia, sillä ne on otettu taannoisella Suomenlinnan reissulla. Vietin siellä hyvän mielen päivää aivan loistavassa naisporukassa. Suomenlinna on muutenkin niin kaunis, että kyllä siellä käydessä aina tulee hyvälle mielelle. Joka kesä sinne on pakko päästä kokemaan se ihana helsinkiläinen kesätunnelma lauttoineen kaikkineen. 


Tässä teille vierivieressä Helsingin kaksi kirkkoa. Ne ovat Helsingin tärkeät maamerkit ja Suomenlinnan lautalta niistä saa mahtavan näkymän mereltä käsin. 


Cheek laulaa "anna mun olla syypää sun hymyyn." Ehkä erityisen hyvä mieli minulle tuli tällä viikolla siitä, kun muutaman päivän työmatkan jälkeen mies totesi: "ompas kiva kun olet taas kotona." Mikä sen parempaa kuin kokea olevansa jollekin tärkeä ja kaivattu. Suomalaiset miehet eivät usein ole kovin näppäriä lausumaan näitä pieniä ja tärkeitä asioita ja pitkässä liitossa tulee toista helposti pidettyä vähän niinkuin itsestäänselvänä. Kuitenkin olisi tärkeää, että muistaisimme sanoa toisillemme näitä pieniä ihania asioita. Mieheni on kyllä nyt syypää mun hymyyn.

Onko teille tullut viime aikoina jostain asiasta hyvä mieli tai onko joku läheinen ollut erityisesti viime aikoina syypää sun hymyyn?

These pictures I took on a trip to Suomenlinna which is a lovely island just in front of Helsinki. They make me smile as we had a lovely day. There are also many other reasons for smiling as we've started working on the garden, I had a great week at work and on Friday my kids performed outstandingly on a circus show that was organised after a week they spent in a circus club.

Love and lots of smiles, Kati