Nyt on pakko taas päästä vähän inspiroitumaan.  Olen aiemminkin maininnut, että minua kiinnostaa sisustuksessa tällä hetkellä erityisesti luonnollisuus ja luonnon materiaalit. Sellainen mukava pieni rouheus on myös kovasti minun mieleeni. Etsin tyyliä, joka ei ole liian siloiteltu, mutta kuitenkin harkittu. En tiedä miten tähän kotona käytännössä pystyisin, mutta ainahan voi haaveilla. Tässä taas muutama ihana inspiraatiokuva teillekin katsottavaksi. Lisää näitä löytyy Villa Valkon Pinterestistä, jonne pääset kätevästi ylävalikosta. 


Onhan näissä kaikissa valitsemissani kuvissa ainakin se yhteinen nimittäjä, että valkoista on käytetty paljon. Ja kyllä se vaan niin on, että vaaleat värit ja valkoinen viehättävät minua sisustuksessa ehkä kuitenkin sitten eniten, vaikka värit ovatkin ihania. Ehkä se on vaan tämä pohjoismaalainen kaipuu valoon, mikä sen tekee, mene ja tiedä.Mitä muuten pidätte tällaisesta tyylistä? Viehättääkö teitä rouheus tai vaaleat sävyt vai mikä on juuri nyt se, mitä kaipaatte ja mistä inspiroidutte?

Postauksen kuvat löytyvät täältä ja siellä on paljon lisää samantapaisia inspiroivia sisustuskuvia. Nautinnollista viikon jatkoa!

Here are some inspiring photos that I found here. There you can also find some more inspirational interiors.  Have a great week!

Love, Kati