Kuvasta päätellen ei ole varmasti vaikea arvata mikä on tämän postauksen aiheena; no sehän on kestosuosikki mokkapalat! Ne teistä, joidan lapset harrastavat jotain urheilua, olette varmasti leiponeet pellillisen jos toisenkin urheiluseuran buffettia varten. Niin teen minäkin vähän väliä. Mokkapalat maistuvat kaikille ja ne ovat superhelppoja tehdä!

Ohjeet eivät paljon toisistaan poikkea ja tässä ohje, jota olen itse viime aikoina usein käyttänyt.  Se löytyy kotikokki.net -sivustolta.

Ja näin se menee:

Pohja:
5 dl vehnäjauhoja
4 munaa
3 dl sokeria
2 dl maitoa
200 g voisulaa
4 rkl kaakaojauhetta
3 tl leivinjauhetta
2 tl vanillijasokeria

Munat ja sokeri vaahdotetaan. Kuivat aineet sekoitetaan. Maito ja voisula yhdistetään. Sitten jauhoseosta ja maito-voisula lisätään vuorotellen munasokerivaahtoon. Valmis taikina levitetään leivinpaperin päälle pellille ja paistetaan 200 asteisessa uunissa 15 minuuttia. Kun pohja on jäähtynyt, tehdään kuorrute.

Kuorrute:
1 paketti tomusokeria
50 g voisulaa
6 rkl vahvaa kahvia
2 rkl kaakaojauhetta
2 tl vanilijasokeria

päälle nonparelleja, kookoshiutaleita, Marianne Crushia tms.

Minä teen kuorrutuksen niin, että sulatan voin, keitän kahvin ja sitten yhdistän kaikki aineet purkkiin, jossa lusikalla sekoitan ne pehmeäksi tahnaksi. Sitten vaan levitetään nopeasti kuorrutus pohjan päälle ja ennen kuin se alkaa kovettua, kannattaa muistaa ripotella päälle nonparellit tai muut koristeet.

 
Jos nyt jostain ihmeen syystä joku teistä ei ole vielä kokeillut mokkapalojen tekemistä, nyt toivon että inspiroiduitte tästä kokeilemaan. Helpompaa ja parempaa leivonnaista on vaikea kuvitella! Ja jos mokkapalat ovat tuttu juttu, toivottavasti kuvat inspiroivat sinua muuten vaan!

Reipasta sunnuntaipäivää!

This recipe for chocholate and coffee coated chocolate squares is easy and everyone loves it!

Love, Kati