lauantai 15. elokuuta 2015

Iltakävely rannallaInstan kautta seuraavat huomasitte ehkä että teimme lyhyen matkan Viron Pärnuun aivan loman viimeisellä viikolla.  Pärnu ei ole meidän perheelle mikään uusi kohde, sillä olemme käyneet siellä jo ainakin neljä kertaa. Kohteessa meitä viehättää ihana ranta, edulliset hinnat ja lapsiperheelle sopiva turvallinen ympäristö. Vaikka kuvista ei sitä ehkä huomaa, ilmat eivät meitä suosineet. Nämä kuvat otin Pärnun hiekkarannalla yhtenä iltana, jolloin muut menivät uimaan ja minä tein pienen kävelylenkin rantaa pitkin kameran kanssa. 
Ne teistä, jotka olette käyneet Pärnussa, tunnistatte varmasti nuo uimavalvojien kopit ja punaiset penkit, joita Pärnun rannalla on paljon. Jos asuisin lähellä, kävisin varmasti tuolla rannalla päivittäin kävelemässä ja nauttimassa tunnelmasta ja maisemista. Se on ihana! Nyt joudun tästä arkisempiin puuhiin eli siivoamaan.

Kivaa viikonlopun jatkoa!

Here are some holiday photos from our short break to Pärnu, Estonia where there is an amazing beach and lovely atmosphere.

Have a nice weekend!

Love, Kati

6 kommenttia

 1. Siis vitsit miten ihanan näköinen paikka. Uimavalvojien mökit on suoraan kuin jenkeistä ja ihanan valaistu ranta kuin Kreikan saaristosta. Tuonne on kyllä pakko joskus päästä käymään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen kyllä. Ja lähelläkin vielä, parin tunnin ajomatkan päässä Tallinnasta :)

   Poista
 2. Kauniit kuvat. Tuonne pitäisi päästä.

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall