Nyt kun arkea ollaan eletty jo kolmisen viikkoa, voin todeta että se alkaa kunnolla iskeä päälle. Töissä kiireet sen kuin lisääntyvät ja pehmeä lasku on jo kauan sitten loppunut. Lasten harrastukset ovat pyörähtäneet käyntiin ja se tarkoittaa taksikuskin hommia monina iltoina. Arjessa haastavaa on kodin pitäminen järjestyksessä. Eteisessä meillä on aina kengät levällään ja keittiössä astiat kuljeksivat tasoilla eivätkä tahdo löytää tietään astianpesukoneeseen. Kun tulen töistä kotiin, vietän ensimmäisen puoli tuntia raivaushommissa korjaten meidän nuorison jälkiä. Ei kiva.


Oma lukunsa on meidän perheen järkyttävä pyykkivuori! Miten te muut pysytte tuossa pyykin pesussa jonkinlaisessa tasapainossa? Sellaisessa, ettei pyykkivuori ole monen koneellisen korkuinen ja että kaikki kuivatut on aina viikattuina heti menossa kaappiin. Minusta tuntuu että tuo pyykkääminen ei ole oikein minun lajini, sillä meillä on aina aivan kauheat pyykkivuoret. Ja en kyllä voi sanoa että pyykkäämisestä mitenkään kauheasti tykkään, joten ehkä siinä on syy siihen, että kodinhoitohuoneen pyykkikaappi on lähes aina  täpötäynnä. Onneksi siitä saa oven kiinni ja voin ainakin kuvitella sen olemattomaksi.


Arkihan on tavallaan ihanaa, mutta kyllä joskus toivoisin sen olevan vähän helpompaa, erityisesti kotitöiden osalta. Olisi kiva tietää, löytyykö täältä joku, jonka eteinen on aina tiptop tai jolle pyykkivuori on vieras käsite?

Tällä postauksella osallistun piiiiiitkästä aikaa Pieni Lintu -blogin makrotex-haasteeseen. Ai että on kiva välillä taas päästä mukaan tähän.


Pieni Lintu - MakroTex challenge

In everyday life it's hard to keep up with all the housework. Life is so full with work, kids hobbies, housework etc. How do you manage? I don't! :)

Love, Kati