maanantai 10. elokuuta 2015

5 x makuuhuone


Tässä tulee vielä muutama messukuva. Tähän kokosin nyt makuuhuonekuvia. Kaikki petaukset olivat ihania muhkeita ja kutsuvia, voin vain toivoa, että meidänkin makuuhuone olisi ihan päivittäin noin hienosti pedattuna, enkä oikein usko, että saisin millään miestä innostumaan tyynyröykkiöiden asettelusta aamuisin. Eli arjessa ainakin mennään yksinkertaisemmalla tyylillä meidän huushollissa. Nämä asuntomessujen makuuhuoneiden petaukset eivät ole kyllä arkea nähneetkään, niitä voisi melkein arjen vastakohtana kutsua "juhlapetauksiksi". Ihania ja kutsuvia ne joka tapauksessa ovat!

Jätän messupostaukset tällä erää tähän, vaikka messukuvia saatan täällä blogissa sitten ripotelleen muiden aiheiden yhteydessä vielä julkaista. Nyt lähden tästä taas pihahommiin. Kaivinkone jatkaa huomenna hommia ja piha pitää olla vapaa kaiken maailman tiili-, ja puuröykkiöistä. Ihanaa kun pihallamme vihdoin tapahtuu!

Iloista viikkoa!

Some more pictures of the Finnish Homes Fair.

Love, Kati


10 kommenttia

 1. Muutama messusänky tosiaan näytti niin houkuttelevalta, että olis tehnyt mieli kohtsillään hypätä pötkölleen :). Mutta kyllä se on liikaa vaadittu/toivottu, että sitä edes itse jaksais joka aamu asetella peitot ja lakanat niin huolellisen huolettomasti ja vielä värkätä tyynyasetelemat siihen päälle. Hyvä kun viitsii edes pedata :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olisihan tuollainen petaus ihana arkenakin, mutta mua ehkä vähän lohduttaa, että näistä kommenteista huokuu se, ettei muillakaan ole niin. :)

   Poista
 2. Messukodeissa oli ihania sängynpäätyjä ja kivoja petivaatteita <3

  VastaaPoista
 3. Heh, on ne tosiaan niin muhkeita, että mullekin tuli ihan lapsenomainen halu hypätä tuonne sekaan, kuten Annukalla!;D Ei meilläkään ole sänky läheskään aina edes pedattu. Pedataan, jos ehditään!:D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sama täällä, yritän pedata sen, mutta jos tulee kiire niin jää kyllä petaamatta :)

   Poista
 4. Ihan samanlaisia huomioita tein asuntomessujen makkareissa. Ei meillä vaan tuollaisia petauksia näe. Aina ei näe petauksia ollenkaan ;). Mutta kauniita olivat messusängyt!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on aina kiva nähdä kauniita petauksia, kotona niistä voi sitten vain unelmoida, ei ainakaan päivittäin tule pedattua noin hienosti, jos ollenkaan. :)

   Poista
 5. Oih miten kutsuvia sänkyjä! Meidän peti näyttää hieman nuhjuiselta noihin
  ihanuuksiin verrattuna. Näin kesäaikaan ei tule edes pedattua, mitä nyt hieman
  suorin lakanoita.
  Hih! Samoissa hommissa mekin, pihajuttujen parissa nimittäin. Päätettiin laatoittaa
  etupiha ja siirrettiin ylisuuriksi kasvaneet tuijat takapihan puolelle.

  Aurinkoista viikon jatkoa Kati!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa, pihahommat kun saa tehtyä niin kyllä taas talo näyttää paljon paremmalta. :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall