Hei taas! Kiitos mahtavista kommenteista edelliseen postaukseen. Arki näytti herättävän paljon ajatuksia ja oli kiva huomata, etten ole ainoa, jolle se tuottaa pientä stressiä anakin välillä. Tämä on sitä parasta vertaistukea.
 

Vertaistukea ja tsemppiä tarvitaan välillä myös tähän bloggaamiseen. Iloisena voin kertoa, että Villa Valko on päässyt mukaan iloiseen ja energiseen joukkoon, nimittäin 40+Blogeihin (klik).  Tähän ryhmään kuuluu nyt 30 blogia, jotka käsittelevät aiheita laidasta laitaan. On ruokablogia, lifestyleä, sisustusta jne. Monet näistä mahtavista blogeista ovat jo valmiiksi löytyneet minun lukulistaltani ja 40+blogien kautta olen löytänyt nyt myös monia uusia mielenkiintoisia blogituttavuuksia. 40+Blogit löytyvät täältä.

On mahtavaa päästä mukaan tuohon huippuporukkaan, jossa aidosti tsempataan ja kannustetaan toisia bloggamisen iloissa, suruissa ja ihmeellisyyksissä. Olen tästä todella innoissani!

Pakko vielä laittaa tähän postaukseen mukaan tällainen tsemppibiisi. Sain tästä biisistä tänään oikean voimabuustin, kun Body Pump -tunnilla tangossa oli liikaa rautaa ja kädet olivat jo ihan muusina, mutta tämä biisi auttoi jaksamaan loppuun asti. Mahtavaa!


Reipasta viikkoa!

Villa Valko has joined a blog group of 40+Blogs. I'm sooo excited!

Love, Kati