torstai 27. elokuuta 2015

40+ Blogit


Hei taas! Kiitos mahtavista kommenteista edelliseen postaukseen. Arki näytti herättävän paljon ajatuksia ja oli kiva huomata, etten ole ainoa, jolle se tuottaa pientä stressiä anakin välillä. Tämä on sitä parasta vertaistukea.
 

Vertaistukea ja tsemppiä tarvitaan välillä myös tähän bloggaamiseen. Iloisena voin kertoa, että Villa Valko on päässyt mukaan iloiseen ja energiseen joukkoon, nimittäin 40+Blogeihin (klik).  Tähän ryhmään kuuluu nyt 30 blogia, jotka käsittelevät aiheita laidasta laitaan. On ruokablogia, lifestyleä, sisustusta jne. Monet näistä mahtavista blogeista ovat jo valmiiksi löytyneet minun lukulistaltani ja 40+blogien kautta olen löytänyt nyt myös monia uusia mielenkiintoisia blogituttavuuksia. 40+Blogit löytyvät täältä.

On mahtavaa päästä mukaan tuohon huippuporukkaan, jossa aidosti tsempataan ja kannustetaan toisia bloggamisen iloissa, suruissa ja ihmeellisyyksissä. Olen tästä todella innoissani!

Pakko vielä laittaa tähän postaukseen mukaan tällainen tsemppibiisi. Sain tästä biisistä tänään oikean voimabuustin, kun Body Pump -tunnilla tangossa oli liikaa rautaa ja kädet olivat jo ihan muusina, mutta tämä biisi auttoi jaksamaan loppuun asti. Mahtavaa!


Reipasta viikkoa!

Villa Valko has joined a blog group of 40+Blogs. I'm sooo excited!

Love, Kati
16 kommenttia

 1. Ihanaa saada sinut joukkoomme <3 Meitä on tosiaan sekalainen seurakunta joka kunnioittaa toinen toistamme, tukee ja tekee parhaansa että lukijat viihtyvät ja saavat uutta inspistä, reseptejä, ajattelemisen aihetta, matka kuumetta ja vaikka mitä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tää on niin hyvä juttu. Onneksi mahduin minäkin mukaan tähän sekalaiseen seurakuntaan. <3

   Poista
 2. Ihanaa, että sinäkin pääsit mukaan huippuyhteisöön. Meissä 40+ bloggaajissa on voimaa :D

  VastaaPoista
 3. Mukavaa, että olet mukana joukossa mahtavassa <3!

  VastaaPoista
 4. Kiva, kun olet joukoissamme - meissä on hienoa se, että saamme rauhassa olla sitä mitä olemme - ja mehän olemme mahtavia <3

  VastaaPoista
 5. Tässä porukassa on energiaa! Musen biisi on muuten loistava :)

  VastaaPoista
 6. Tervetuloa mukaan Kati & Villa Valko! 40+ on hyväntuulinen ja kannustava blogiyhteisö, jossa varmasti viihdyt. Kaunista viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
 7. Tervehdys tännekkin ja mukavaa että tulit porukkaan mukaan <3

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall