Jos aikoo ottaa teinin huoneesta sisustuskuvia, on oltava nopea silloin kun se on juuri siivottu. Tyttäreni huone on pikkuhiljaa kehittynyt kauniiksi teinitytön huoneeksi eikä Barbie -leikeistä ole enää tietoakaan. Huoneessa on kiva raikas mustavalkoinen väritys ja pisteeksi i:n päälle laitoimme lattialle mustavalkoisen Anno Latu -villamaton, joka on ollut meillä muutamassa muussakin paikassa. Kuitenkin jotenkin tuntuu, että juuri tyttäreni huoneeseen se sopii parhaiten. 

Jotta kaikki tärkeät korut ja victoriassecretit pääsevät priimapaikoille, siirsimme yläkerran aulassa olleen Ikean valkoisen kaapin sängyn ja tuolin väliin. Se on juuri sopivan pieni siihen ja toisaalta siihen mahtuu paljon seiskaluokkalaisen kirjoja ja koulupapereita nätisti kaapin taakse. Äiti täällä vielä hiljaa toivoo, että ne oikeasti vielä menisivätkin sinne. :)


Nuo New York ja Paris -taulut ovat Ikeasta, mutta tyttären kanssa mietimme, että niiden tilalle voisi ehkä hankkia jotkut kivat mustavalkoiset printit. Tai ehkä siinä on kiva lahjaidea tulevaisuuteen....

Korut ja pompulat pysyvät järjestyksessä korutelineessä ja vanhoissa kynttiläpurkeissa.

Mitä muuten pidätte meidän teinin huoneesta? Kyllä minä ainakin tuolla oleilisin ihan mielelläni.

After tidying up one must be quick to take the camera out in order to photograph any teenagers room. In my daugher's room the look is black and white, pretty but not too girly or childish. What do you think?

Love, Kati