tiistai 28. heinäkuuta 2015

Suhumaalia Lumikenkään


Mikä on varmin tapa saada kymmenenvuotias poika innostumaan sisustusprojektista? No tietenkin se on purkillinen mustaa suhumaalia ja paljon suihkutettavaa. Meillä on yläkerran parvekkeella oleillut vanha Lumikenkä-mallinen rottinkituoli, joka näytti parhaat päivänsä nähneeltä. Hankin muutaman pullollisen mattamustaa suhumaalia ja en päässyt edes itse tekemään koko projektia vaan se kaapattiin minulta.


Mahtavaa miten näin helposti voi tehdä vanhasta uutta. Mielestäni tuolista tuli nyt tosi kiva ja valkoinen taljakin sopii siihen hyvin. Tämän kaveriksi olen salaa haaveillut tuonne parvekkeelle myös sellaisesta katosta roikkuvasta korituolista. Luulen, että se voisi olla meidän perheen nuorison keskuudessa hitti! 

Ja tietenkin takkuturkkinen sisustuskoirakin halusi heti kokeilla vastamaalattua tuolia. Kyllä siitä tulee hyvä mieli kun saa jostain vanhasta taas tehtyä käyttökelpoista ja ei tarvitse olla pois heittämässä. Taisi tuosta suhumaalista tulla minun uusi ystäväni, sen verran helppoa tämä oli ja olisin kyllä itsekin mielelläni suihkutellut. :) 

We spray painted an old rattan chair and it's just like new now!

Love, Kati

14 kommenttia

 1. Voi kuinka mukava tuli :) olen muutenkin katsellut ikean mustaa rottinki tuolia, jonka haluaisin ja nyt pitääkin pitää mielessä, jos jostain löytyisi tuunattava versio :) Kierrätys kunniaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä. Tämä oli helppo homma ja tulos on mainio. Lisäksi hyvä mieli. :)

   Poista
 2. Tyylikäs lopputulos! Kierrättäminen ja tavaroiden kunnostaminen ovat varmasti tulevaisuudessa entistä tärkeämpiä. Rottinkituoleja saa nettikirppareilta toisinaan ihan nauretta van halvalla!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Olenkin vähän tiiraillut rottinkituoleja nettikirppareilta. Voisihan tuolle lumikengälle hommata vaikka kaverin. :)

   Poista
 3. Tyylikäs lopputulos! Kierrättäminen ja tavaroiden kunnostaminen ovat varmasti tulevaisuudessa entistä tärkeämpiä. Rottinkituoleja saa nettikirppareilta toisinaan ihan nauretta van halvalla!:)

  VastaaPoista
 4. Mahtavaa, että nuoretkin osallistuu tuunailuihin ja siis wau, poikahan teki hyvää jälkeä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Kyllä siitä hyvä tuli ja oli poika tyytyväinen ja äiti myös.

   Poista
 5. Onnistunut projekti. Hieno tuli tuolista.

  VastaaPoista
 6. Minäkin olen jäänyt koukkuun tuohon mattamustaan suhumaaliin ;)
  Ja ihana tuolin testaaja <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo. Tuo matta on nyt jotenkin kivempi kuin kiiltävä. Mitä kaikkea mä vielä maalaankaan sillä! 😊

   Poista
 7. Tosi hieno muutos ja loppujen lopuksi niin helpolla ja edullisesti!! Ihana lumikenkä-tuoli ♥ Talja sopii siihen todellakin hyvin.

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall