Mikä on varmin tapa saada kymmenenvuotias poika innostumaan sisustusprojektista? No tietenkin se on purkillinen mustaa suhumaalia ja paljon suihkutettavaa. Meillä on yläkerran parvekkeella oleillut vanha Lumikenkä-mallinen rottinkituoli, joka näytti parhaat päivänsä nähneeltä. Hankin muutaman pullollisen mattamustaa suhumaalia ja en päässyt edes itse tekemään koko projektia vaan se kaapattiin minulta.


Mahtavaa miten näin helposti voi tehdä vanhasta uutta. Mielestäni tuolista tuli nyt tosi kiva ja valkoinen taljakin sopii siihen hyvin. Tämän kaveriksi olen salaa haaveillut tuonne parvekkeelle myös sellaisesta katosta roikkuvasta korituolista. Luulen, että se voisi olla meidän perheen nuorison keskuudessa hitti! 

Ja tietenkin takkuturkkinen sisustuskoirakin halusi heti kokeilla vastamaalattua tuolia. Kyllä siitä tulee hyvä mieli kun saa jostain vanhasta taas tehtyä käyttökelpoista ja ei tarvitse olla pois heittämässä. Taisi tuosta suhumaalista tulla minun uusi ystäväni, sen verran helppoa tämä oli ja olisin kyllä itsekin mielelläni suihkutellut. :) 

We spray painted an old rattan chair and it's just like new now!

Love, Kati