Niin on tämäkin viikko taas jo torstaissa ja en ole sen vertaa koneelle ehtinyt, että olisin päivittänyt blogiin kuulumiset. Tai no koneella olen ollut, mutta pääasiassa työasioiden parissa. Tiedättehän sen lomaa edeltävän viikon kun tuntuu siltä, että maailma pitäisi tehdä valmiiksi, että voisi hetken hengähtää.


Nyt on sääkin alkanut meitä vähän helliä ja ehdimmekin viime viikonloppuna koko perheen voimin läheiselle järvelle uimaan. Lapset innostuivat tekemään pellehyppyjä ja minä otin kuvia. Nämä kuvat on siis otettu kännykällä, joten laatu ei ole kummoinen, mutta toivottavasti tunnelma välittyy.


Kävinpä minäkin vähän tuolla hyisessä järvessä pulikoimassa, mutta lapset viihtyivät yllättävän pitkään. Niillä tuntuu olevan joku ihmeellinen taito unohtaa kylmyys silloin, kun hauskuus alkaa.


Huomenna on viimeinen työpäivä ja tämä matami jää vihdoinkin lomalle. Blogi päivittyy kun jotain asiaa on, joten toivottavasti pysytte linjoilla vähän myös loma-aikaan.

Nautitaan kesästä ja lämmöstä!

Last Sunday we went swimming to a nearby lake and the kids got excited about jumping into the water. I took these pictures with my phone, so sorry about the quality. I hope you can sense the excitement on these.

Love, Kati