torstai 2. heinäkuuta 2015

Kesänautintoja!


Niin on tämäkin viikko taas jo torstaissa ja en ole sen vertaa koneelle ehtinyt, että olisin päivittänyt blogiin kuulumiset. Tai no koneella olen ollut, mutta pääasiassa työasioiden parissa. Tiedättehän sen lomaa edeltävän viikon kun tuntuu siltä, että maailma pitäisi tehdä valmiiksi, että voisi hetken hengähtää.


Nyt on sääkin alkanut meitä vähän helliä ja ehdimmekin viime viikonloppuna koko perheen voimin läheiselle järvelle uimaan. Lapset innostuivat tekemään pellehyppyjä ja minä otin kuvia. Nämä kuvat on siis otettu kännykällä, joten laatu ei ole kummoinen, mutta toivottavasti tunnelma välittyy.


Kävinpä minäkin vähän tuolla hyisessä järvessä pulikoimassa, mutta lapset viihtyivät yllättävän pitkään. Niillä tuntuu olevan joku ihmeellinen taito unohtaa kylmyys silloin, kun hauskuus alkaa.


Huomenna on viimeinen työpäivä ja tämä matami jää vihdoinkin lomalle. Blogi päivittyy kun jotain asiaa on, joten toivottavasti pysytte linjoilla vähän myös loma-aikaan.

Nautitaan kesästä ja lämmöstä!

Last Sunday we went swimming to a nearby lake and the kids got excited about jumping into the water. I took these pictures with my phone, so sorry about the quality. I hope you can sense the excitement on these.

Love, Kati


8 kommenttia

 1. Kyllä on mahtavat tunnelmat!:D Ihan käsittämätöntä! Vesi on varmaan 15 asteista? Ehkä ensi viikolla mäkin uskallan järviveteen, jos ei kylmene säät yllättäin...;D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se järvessä tai meressä uiminen kesällä on vähän must. Vaikka olisi kuinka kylmää! :)

   Poista
 2. Ihanaa kesä ♡ muksut ja meidän karvakamu kyllä olis vaikka kokoajan uimassa. Minä en mene vaikka olis kuin lämmintä, muka :)
  Oi mitkä tunnelmat ♡
  Mukavaa viikonloppua sinulle Kati!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Marika! Ihanaa kun alkaa loma! <3

   Poista
 3. Ihania ja auringon täyteisiä kesäpäiviä sinne ♡

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall