Niin se vaan on tullut heinäkuu päätökseensä ja loma siinä samalla. Ihana loma on ollut, eikä töihin paluu ahdista. Ehkä näin voi todeta että se on tehnyt tehtävänsä, loma nimittäin. 

Kuten tiedätte, minä pidän puuhelmistä. Ja yllätys yllätys pärekoreista. Tai puusta, luonnollisimmillaan. Siitä minä pidän tällä hetkellä. Mielessäni pyörii kaikenlaista puujuttua, mitä tänne kotiin voisi hankkia. Mökiltä tuotiin sellaiset pöllitkin, joita voi käyttää penkkeinä tai pöytinä. Ne kuivuvat vielä autotallissa, joten niistä sitten lisää myöhemmin.


Tämä pärekori on ostettu kirpputorilta, vaikka se onkin aivan uusi tai uudenveroinen ainakin. Eikä se kovin halpakaan ollut, mutta minkäs teet kun mania iskee, niin se vaan iskee. En edes vielä tiedä mitä tuohon koriin aion laittaa, mutta sehän näyttää nätiltä ihan tyhjänäkin tai vaikka puuhelmien kanssa. Tai siis näköjään mikä vaan näyttää minun mielestäni hienolta puuhelmien seurassa. Pitäisikö kokeilla omaan kaulaan? Jospa siitä vähän kaunistuisi? :)


Loman joutilaina hetkinä on kiva sukeltaa Pinterestiin ja nyt on taas taulut pullollaan siellä kaikkea kivaa puuaiheista sisustuskuvaa. Käykäähän kurkkaamassa täällä

Ja kuten otsikossa vihjaillaan, liittyy tähän yksi ihana laulukin, vähän eri merkityksin, mutta ihana sekin. <3


Mukavaa viikonloppua!

I got this lovely basket from a flea market. I'm currently in love with all things wooden. This basket and the wooden beads fit perfectly to the things that I love at the moment.

Love, Kati