Tänään on ollut aivan ihana päivä ja pääsinkin poikien kanssa käymään rannalla hakemassa sitä kuuluisaa kesäfiilistä. Ja kyllä se sieltä löytyikin! Lisäksi olo on nyt aivan ihana kuntosalitreenin ja höyrysaunan jäjiltä. Tämä on sitä parasta lomafiilistä!

Tämä on minulle erittäin mieluinen postaus kirjoittaa. Sain kuvata ja nyt kirjoittaa jostain ihanasta ja pehmeästä. Minulla on ilo tehdä blogiyhteistyötä ihanan HuopaPalloMatto.com:in kanssa. Sain tämän yhteistyön tiimoilta kuvattavaksi ja teillekin esiteltäväksi tuon aivan ihanan huopapallomaton. 

  

Matto on ihanan pehmeä ja pallot tekevät siitä myös pehmeän näköisen. Sain valita todella laajasta valikoimasta mieleiseni maton ja valitsin tämän double white -maton koska se sopii mielestäni parhaiten meidän vaaleaan kotiin. Maton voi suunnitella myös itse ja värivaihtoehtoja on todella paljon!

 

Nepalissa käsin valmistettu matto on reilun kaupan matto. Raaka-aineena käytetään uusiseelaantilaista villaa ja maton tekijät saavat työstään reilun korvauksen, joka voi autta heitä esim. maksamaan lastensa koulunkäynnin. Aiemman postauksen aiheesta voit lukea täältä.

Maton tekijää voi myös käydä ihan henkilökohtaisesti kiittämässä HuopaPalloMatto.com :in sivuilla. Mielestäni tuo on kiva pieni henkilokohtainen juttu. Aion itsekin käydää kiittämässä Bina Ghalea, joka oli tämän minun mattoni tehnyt


Tiedätte minun tykästyneen puuhelmiin ja kyllähän niitäkin oli pakko päästä kuvaamaan noiden pompuloiden kanssa ja voi miten ne sopivatkaan yhteen! Beakin ihastui mattoon ja mielellään nauttii sen pehmeydestä ja lämmöstä. Olen tainnut aiemminkin mainita, että olen sitä mieltä, että Bea on henkinen kissa, sillä se etsii itselleen aina kaikki lämpimimmät paikat. Yleensähän koirat hakeutuvat ennemmin viileään kuin lämpimään paikkaan, mutta meidän villakoira on oikeastaan tuollainen "vilukoira" (en ilkeä sitä kuitenkaan vilukissaksi sanoa).


Tämä kaunis huopapallomatto pääsi meillä olohuoneeseen rottinkisen rahin alle. Ne ovatkin ihana luonnonläheinen pari. Muutenkin matto huokuu luonnollisuutta, pehmeyttä ja lämpöä. Mitä pidätte muuten tästä namusta matosta? Eikö olekin aivan ihana? Käykäähän kurkkaamassa lisää mattovaihtoehtoja osoitteessa huopapallomatto.com.

Villa Valko is in co-operation with feltballrug.com and I received one of these beauties to be tested and photographed. I love the naturalness and softness of it. My rugs colour is double white but there are plenty of designs to choose from and you can also design your own rug!

Love, Kati