lauantai 27. kesäkuuta 2015

Like peas in a pod


Valokuvaus on siitä hauska harrastus, että kun inspiraatio iskee, on vain pakko tarttua kameraan ja alkaa räpsimään. Näitä herneitä lähdin kuvaamaan, kun huomasin miten kauniilta ne näyttivät tuossa valkoisessa astiassa. Mieheni kyllä taas ihmetteli moista hanketta ja oikein kysäisi, että mitäpäs se rouva taas puuhaa kesken aamupalatouhujen.


Miehen on ehkä vaikea ymmärtää, että inspiraation iskiessä on vain toimittava! Kyllä ovat kauniita nuo herneet! Ne viestivät kesästä vihreydellään ja makeudellaan. Ja ovathan ne terveellisiäkin. 


Muuten viikko on kulunut vahvasti liikunnan ja töiden parissa. Tällä viikolla olen pysynyt ruokavaliossa kohtuullisen hyvin, vaikka olen pieniä juttuja itselleni sallinut. Joku fitnessmimmi taisi kerran sanoa, että ruoka-asioissa voi välillä vähän lipsua, mutta treenit tehdään aina. Tuo motto sopii minulle hyvin, koska jos lähden liian tiukasti kaikkea koko ajan itseltäni kieltämään, käy siinä yleensä hassusti.

Minulla on tavoitteena neljä saliharjoitusta ja neljä noin tunnin mittaista reipasta lenkkiä viikossa. Kolme salitreeniä on jo tehtynä, mutta tänään salitreenin tilalla on lautakasojen siirtelyä. Kyllä, luitte oikein, me siirretään tänään taas erinäisiä lautakasoja, tällä kertaa toivottavasti viimeisen kerran, sillä suurin osa menee roskalavalle.


Vaikka en ole lautakasojensiirtelyn ystävä, olen tästä projektista iloinen, sillä se tarkoittaa sitä, että teemme pihaa valmiiksi kaivinkonetta varten. Täällä on siis sellainen tilanne, että meidän pihalla vihdoin tapahtuu! Ja jospa täällä meilläpäin alkaisi jossain vaiheessa vihertää muutkin kuin torilta ostetu herneet! Mahtavaa!


Ja vaakakin on minua palkinnut tällä viikolla, kun pääsin muutaman huonomman viikon jälkeen takaisin ruotuun, kilahti vaa'an lukemiksi -5 kg. Hitaasti edetään, mutta en odotakaan mitään nopeita tuloksia, pääasia että suunta on oikea.Monet teistä ovat varmasti jo lomatunnelmissa, mutta minä paiskin vielä viikon töitä ja sitten alkaa vuoden paras aika! Jeeee!

Ihanaa viikonloppua!

I was really inspired by these lovely peas and had to take my camera out to take some pickies. They're so beautiful. Otherwise this week has been a busy week at work and at the gym. Have a nice weekend!

Love, Kati

11 kommenttia

 1. Onpa tosiaa kauniin vihreitä nuo herneet ja hyviä kuvia olet napsinut.
  Onnea painonpudotuksesta ja tsemppiä lautakasojen purkuun.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos Outi! Lautakasahomma oli kyllä aika rankkaa, mutta piha näyttää jo nyt ihan hirveän paljon paremmalta! :)

   Poista
 2. Ihania, vihreitä ja terveellisiä herneitä - ja hienoja kuvia!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Lady! Vihreä on niin kesän väri. 😊

   Poista
 3. Ihanan pirteitä kuvia ja mä niin tiedän ton tunteen, kun inspis iskee :))

  VastaaPoista
 4. Ihania hernekuvia!:) Vihreä on niin kaunista.<3 Ja jee, onnea -5 kilolle!:) Jotain kokemusta mullakin on tuollaisesta inspiksen kohdalle sattumisesta...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Taina. Vielä on paljon pudotettavaa, mutta hiljaa hyvää tulee. :)

   Poista
 5. Herneet - paras kesäherkku! :P

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall