sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Katisten kartanossaNo nyt tulee kaksi vähän tällaista matkailuaiheista postausta peräkkäin. Toivottavasti ei haittaa. :)

Työpaikallani on tapana viettää kesäpäiviä ja yleensä ne järjestetään kivoissa paikoissa. Tänä vuonna menimme Hämeenlinnaan Katisten kartanoon. Olen käynyt siellä kerran ennenkin ja ihastuin jälleen kartanon ihanaan pihapiiriin ja kauniisiin taloihin. 
Eilinen aurinkoinen päivä oli ihana ja tarpeellinen. Tänään on taas satanut vettä ja ollut niin harmaata ettei sitä oikein muistakaan että elämme kesän sydänaikaa. Toivottavasti ensi viikolla aurinko taas hymyilee meille.

Mukavaa alkavaa viikkoa sinulle!

I visited a lovely historical estate of Katinen. Have a nice week!

Love, Kati


6 kommenttia

 1. Onpa kaunis miljöö ♡
  Mukavaa alkavaa viikkoa !

  VastaaPoista
 2. Oi, mitkä huudit! <3 Ihan loistavaa, että Suomesta löytyy tällaisia paikkoja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Samaa mieltä. Kyllä näissä on ilo käydä ja kiva että paikkoja säilytetään. :)

   Poista
 3. Ihanat kuvat ja ihana paikka!<3 Vaikka opiskelin aikoinaan Hämeenlinnassa, ei mulla ole tuollaisesta kartanosta mitään hajua.;D Muistelen, että sellainen koulu olisi ollut, kuin Katisten ala-aste, mutta voipa olla, että muistan senkin väärin. Täytyypä laittaa korvan taakse ehdottomasti! Meillä on tapana kerran vuoteen treffata jossain vanhojen opiskelukavereiden kanssa. Tuo voisi olla kiva paikka.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No sellaiseen tapaamiseen tuo paikka kyllä tosiaan sopii. :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall