torstai 18. kesäkuuta 2015

Juhannuksen grillausvinkki




Ompas hassua ajatella, että nyt jo on juhannus. Pitäisi olla keskikesä, mutta tunnelmat ovat kuin keväällä. Eivät ne helteet nyt vaan osu tänne Suomeen sitten millään. Yritetään kuitenkin pistää tunnelmat juhannukseksi juuri niin kohdilleen kuin ne keskikesällä kuuluvatkin olla. Juhannuksen ehdottomasti kivoimpia juttuja saunomisen lisäksi on grillaaminen. Tämä minun grillivinkkini ei ehkä ole keveämmästä päästä, mutta ompahan jotain mitä ainakaan minä itse en ole aiemmin kokeillut. Ja mikä parasta, tämä on superhelppo tehdä!


Sain työkaverilta vinkin grillatusta parsasta. Ympärille kääritään pekonia ja minä laitoin väliin vielä pikkuisen Valion Ritari -juustoa, mutta juusto ei ole pakollinen. Sitten grillataan niin kauan kunnes pekonit ovat rapeita. Namskis, että nämä olivat hyviä ja yllätyksekseni puolet näitä maistaneista lapsistakin tykkäsivät kovasti pekoniparsasta.

Haluan tässä samalla toivottaa teille kaikille oikein lämmintä juhannnusta!

I got this tip of grilled asparagus wrapped in bacon and I tried it and realised it was great.

Love, Kati

13 kommenttia

  1. No nyt näyttää niin helpolta ja hyvältä vinkiltä, että tätähän tarvii kokeilla, jos vaan grilli ei ole jo kellunut vesisateessa tiehensä :)

    VastaaPoista
  2. Grillatut parsat on niiiin hyviä! Vielä kun päälle sipaisee pekonia,
    makunautinto on täydellinen. Mun ohjeessa pekoniin kiedotut
    parsat gratinoidaan pikaisesti uunissa Kipparikermassa ja
    päälleen ne saavat vielä Parmesan-hunnun. Ei huono ohje sekään 😊

    Iloista juhannusta! Huomenna aurinko paistaa taas ☀️

    VastaaPoista
  3. Parsa ja pekoni sopii vaan niin hyvin yhteen!
    Ystävän luona muuten maistoin äijämakkaraa, sekin oli kääritty pekoniin :D

    Kivaa juhannusta!

    VastaaPoista
  4. Kiitos ohjeesta, tämä otetaan heti käyttöön! Kaikki nopeat ja helpot herkut ovat mun juttuja :)
    Ihanaa juhannusta!

    VastaaPoista
  5. Parsa sopiikin hyvin grilliin.
    Oikein mukavaa juhannusta ♡

    VastaaPoista
  6. Kiitos kivasta grillivinkistä! Luulen, että meilläkin tuosta tykkättäisiin. Hyvää Juhannusta Sinulle, Kati ♥

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kannattaa kääriä parsat vähän pidemmälle alueelle kuin mitä kuvassa laitoin. Hyvää on.

      Poista
  7. Minä kiedon parsan ympärille ilmakuivattua kinkkua. Namskis!

    VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall