Ompas hassua ajatella, että nyt jo on juhannus. Pitäisi olla keskikesä, mutta tunnelmat ovat kuin keväällä. Eivät ne helteet nyt vaan osu tänne Suomeen sitten millään. Yritetään kuitenkin pistää tunnelmat juhannukseksi juuri niin kohdilleen kuin ne keskikesällä kuuluvatkin olla. Juhannuksen ehdottomasti kivoimpia juttuja saunomisen lisäksi on grillaaminen. Tämä minun grillivinkkini ei ehkä ole keveämmästä päästä, mutta ompahan jotain mitä ainakaan minä itse en ole aiemmin kokeillut. Ja mikä parasta, tämä on superhelppo tehdä!


Sain työkaverilta vinkin grillatusta parsasta. Ympärille kääritään pekonia ja minä laitoin väliin vielä pikkuisen Valion Ritari -juustoa, mutta juusto ei ole pakollinen. Sitten grillataan niin kauan kunnes pekonit ovat rapeita. Namskis, että nämä olivat hyviä ja yllätyksekseni puolet näitä maistaneista lapsistakin tykkäsivät kovasti pekoniparsasta.

Haluan tässä samalla toivottaa teille kaikille oikein lämmintä juhannnusta!

I got this tip of grilled asparagus wrapped in bacon and I tried it and realised it was great.

Love, Kati