sunnuntai 21. kesäkuuta 2015

Ihanat lupiinit!


 Nyt ovat tienpientareet täynnä lupiineja! Voi että kun ne ovat kauniita! On sinisiä, vaaleanpunaisia, liloja, valkoisia. Kaikki aivan yhtä ihania! Minä pidän niistä, eikä haittaa, vaikka niitä on joka paikassa. Ne ovat vieraslaji, tiedän sen, mutta kyllähän ne ovat kauniita! Hain meille juhannukseksi kaksi jättisuurta kimppua lupiineja; vaaleanpunaiset ja lilat menivät yhteen maljakkoon ja siniset toiseen. Kyllä on ilmainen kukkakauppa taas parhaimmillaan! Niin kauniita ja komeita ne ovat ja tuovat ihanasti kesätunnelmaa kotiin!

Varsinkin siniset lupiinit ovat mielestäni jotenkin suomalaisia. Vaalea sisustusta vasten ne oikein korostuvat.

Iloista sunnuntaipäivää!

I picked some lovely flowers from the side of the road. I love them and the best thing is that they're free! :)

Have a lovely Sunday!

Love, Kati

16 kommenttia

 1. On ne kauniita!:) Minä tykkäisin eniten (yllätys, yllätys) valkoisista, mutta niitä kasvaa aika harvakseltaan. Sininen taitaa olla dominoiva...Mulla on vielä lupiinit kokonaan poimimatta, sillä ihan nurkilta löytyy vain lilaa, ja mun juhannuskimput olikin tänä vuonna monivärisiä. Kesä kun tuntuu olevan muutaman viikkoa myöhässä, niin vielä minäkin niitä ehdin maljakkoon keräämään.:)

  VastaaPoista
 2. Täällä tykätään myös ♥ Minä näin myös punaisia. Olisi tehnyt mieli mennä nappaamaan edes yksi, mutta en kehdannut, kun oli talo niin lähellä. Minä keräsin myös näitä koristeeksi maljakoihin ♥

  VastaaPoista
 3. Lupiinit ovat mielestäni yksi kauneimmista luonnon ilmaisantimista, joilla mukava piristää kotia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ne ovat. Ja värejä on mistä valita. :)

   Poista
 4. Ihanat kuvat ihanista lupiineista! Tässä meidän mökillä näitä kasvaa paljon. Vuosi sitten maalailin huvimajaa ja radiosta tuli J.Karjalaisen Villejä lupiineja...katsoin ulos...lupiineja! Blogini nimi oli siinä: Villejä Lupiineja! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mietinkin että nää kuvat sopis niin hyvin sun blogiin. Ihana kesää Marita! :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall