Heippa taas!  Taannoisella vierailulla Koiramäen pajutalliin napsin kuvia siellä esillä olleista ihanista kylteistä, joissa lausutaan hauskasti elämän pieniä totuuksia. Tuollaiset kyltit ovat sisustuksessa pienissä määrissä ihan hauskoja, mutta ei niitä joka nurkkaan voi tunkea.

Tuo ylläoleva kyltti kyllä kiteyttää tämän kesän tuntoja. Koko vuoden sitä kesää odotetaan, mutta kun se ei tahdo millään tulla, ei meidän päivittelyille tahdo tulla loppua. Miksi me ihmiset aina elämme sellaista sitku-elämää. Ajattelemme että aloitamme elämämme vasta sitten kun olemme hoikempia, kun on parempi ilma, kun olemme saaneet jonkun projektin päätökseen ja sitku ja sitku....Miksi hetkessä eläminen on niin vaikeaa? Elämä kun vaan tapahtuu siinä samassa kun odotamme jotain muuta tapahtuvaksi tai saavutettavaksi.Tässä siis yhteen postaukseen paljon ajatuksia ja viisauksia. Mikä näistä on oma suosikkisi?

Nautitaan jokaisesta hetkestä, joka päivä. Nautitaan elmästä.

I took some pictures of some great signs with some great thoughts. Which one is your favourite? Let's enjoy, every moment, every day.

Love, Kati