Tämä viikonloppu on taas vierähtänyt jalkapallokentän laidalla kun molemmat pojat ovat olleet turnauksessa. Välillä nämä turnausviikonloput vaativatkin vähän turnauskestävyyttä, varsinkin silloin, kun pelejä kertyy myös viikolle, niin tuntuu, ettei täällä muuta tehdäkään kuin kuskataan ruohokentältä toiselle. Ilma teki kyllä tepposet tänä viikonloppuna, sillä eilinen sadepäivä jäi vähäiseksi ripsahdukseksi ja tänään piti olla aurinkoinen päivä, mutta meinasin jäätyä sinne kentän laidalle tuulen ja sateen keskellä. Ja ei se aurinkokaan paljon pilkahdellut. Uskomatonta, että vielä toutkokuun lopussa kuljetaan toppavaatteissa ja värjötellään kylmässä. Meinaa ihan usko loppua tuohon kesän saapumiseen. No, ei ole vissiin kovin epätavallista tämä, sillä viime juhannuksena oli kuulemma ollut kylmempää kuin tammikuussa. Hrrrrrr!Sain taas tuossa muutama päivä sitten otettua kameran käteen ja napsin muutaman kuvan noista minun kivoista uusista puuteriroosaisista tyynynpäällisistäni. Ihme muuten, ettei mies ole vielä mitenkään kommentoinut tätä puuteriroosan invaasiota.  Ehkä se ei ole huoamnnut, en kyllä ihmettele jos ei ole. Kerran meillä roikkui kolme kuukautta yksi pieni taulu seinällä, ennen kuin hän kysyi että mikäs tuo on.  Miehet! :)

Bea taas on tyytyävinen tyllerö, kuten kuvasta näkyy. Keksin antaa sille aamulla ruoan seassa raakaa kananmunaa ja slurpsis miten se maistui! Taitaa meidän typy saada niitä uudestaankin, sillä luin, että kananmunassa on paljon biotiiniä, joka vahvistaa turkkia ja meillä ihmisillä siis hiuksia. 


Mulla on nyt superdieetissä puoliväli eli kolme viikkoa takana. Kiloja oli tämän aamun punnituksessa lähtenyt 3,5kg, mikä on mielestäni hyvä määrä. Tänään on tankkauspäivä ja syön aikamoisen satsin hiilareita. Hassua miten niitä ei ihan kauheasti tee edes mieli.  Aamuinen smoothiekin maistui aivan liian makealta kun siihen piti laittaa mansikkahilloa. Saa nähdä onko olo huomenna kuin krapulaisella kun keho saa vähän shokkihoitoa. Huomenna siirryn siis takaisin tiukkaan dieettiin ja liikuntaohjelmaan. Sitä jatkan ainakin seuraavat kolme viikkoa, mutta luultavasti vähän kauemminkin, niin helppoa tämä on minulle ollut ja liikunnan määräkin tuntuu sopivalta, vaikka huima lisäys entiseen elämään onkin tullut tehtyä.

Nyt taidan ottaa pienet päivätorkut kun on maha täynnä pastaa ja turnausväsymyskin vähän painaa, kirjaimellisesti.

Mukavaa alkavaa viikkoa!

Spent this weekend at boys footballtournament and was freezing with the cold weather!

Love, Kati