Kaikki te, joilla on oma blogi, tiedätte hyvin sen tilanteen, kun ottamistanne kuvista mitkään eivät ole blogikelpoisia. Ja sitten on niitä päiviä kun kuvia onkin ihan liikaa. Minulla oli nyt se jälkimmäinen tilanne eilisten vappukekkereiden kuvien kanssa. Joduin karsimaan kuvia isolla kädellä, mutta silti niitä on tällaisen kilometripostauksen verran. Koettakaa siis jaksaa loppuun asti. Vastapainoksi tällä kertaa siis vähän tekstiä.  Tässä meidän tunnelmia eilen siskoni luona vietetyistä vappukemuista. Kuten kuvista näette, ruokaa ja juomaa oli riittävästi eikä naurussakaan tarvinnut säästellä. Kiitos vielä siskon perheelle kivoista juhlista! :)


Äitini teki aikoinaan aina vapuksi rosetteja. Itse en ole koskaan edes kokeillut niitä tehdä, mutta siskoni on jatkanut perinnettä ja oli oman tyttärensä kanssa paistanut ison kasan noita ihania vappuherkkuja. Hyvän maun lisäksi ne ovat todella kauniita. Jos innostut tekemään rosetteja, ohjeen voit katsoa esimerkiksi täältä.

Näiden kuvien myötä haluan toivottaa teille kaikille oikein iloista vapunpäivää ja toukokuuta, ihanaa, nyt ollaankin jo todella lähellä kesää!

Here are some pictures of our Fist of May party at my sister's house. We had lots of lovely food and some bubbly drinks and lots of laughter! It's May already, the summer is near!

Love, Kati