perjantai 1. toukokuuta 2015

VapputunnelmiaKaikki te, joilla on oma blogi, tiedätte hyvin sen tilanteen, kun ottamistanne kuvista mitkään eivät ole blogikelpoisia. Ja sitten on niitä päiviä kun kuvia onkin ihan liikaa. Minulla oli nyt se jälkimmäinen tilanne eilisten vappukekkereiden kuvien kanssa. Joduin karsimaan kuvia isolla kädellä, mutta silti niitä on tällaisen kilometripostauksen verran. Koettakaa siis jaksaa loppuun asti. Vastapainoksi tällä kertaa siis vähän tekstiä.  Tässä meidän tunnelmia eilen siskoni luona vietetyistä vappukemuista. Kuten kuvista näette, ruokaa ja juomaa oli riittävästi eikä naurussakaan tarvinnut säästellä. Kiitos vielä siskon perheelle kivoista juhlista! :)


Äitini teki aikoinaan aina vapuksi rosetteja. Itse en ole koskaan edes kokeillut niitä tehdä, mutta siskoni on jatkanut perinnettä ja oli oman tyttärensä kanssa paistanut ison kasan noita ihania vappuherkkuja. Hyvän maun lisäksi ne ovat todella kauniita. Jos innostut tekemään rosetteja, ohjeen voit katsoa esimerkiksi täältä.

Näiden kuvien myötä haluan toivottaa teille kaikille oikein iloista vapunpäivää ja toukokuuta, ihanaa, nyt ollaankin jo todella lähellä kesää!

Here are some pictures of our Fist of May party at my sister's house. We had lots of lovely food and some bubbly drinks and lots of laughter! It's May already, the summer is near!

Love, Kati14 kommenttia

 1. Kaunista!<3 Ihanaa toukokuuta Kati!:)

  VastaaPoista
 2. Kauniita kuvia. Hyvää alkanutta kuuta.

  VastaaPoista
 3. Voi mitä kuvia! Ja kyllä minullekin tuttua on tuo kuvien niukkuus - tuohon toiseen puoleen en ole vielä valitettavasti tutustunut;)
  Kivaa vappuiltaa, Kati !

  VastaaPoista
 4. Ihanan raikkaita kuvia, mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
 5. Ihanat herkut ja seura, siinä se tärkein :)

  VastaaPoista
 6. Aivan ihania kuvia, ja vaikka vappu meni jo niin Hyvää Vappua silti :)

  VastaaPoista
 7. Upeita kuvia - vappujuhla on näyttänyt olevan herkullinen :)

  VastaaPoista
 8. Mä en ole koskaan maistanut rosetteja! Ehkäpä ensi vappuna :)

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall