Kivaa! Nyt on toukokuu, vuoden paras aika on ihan käsillä ja valkovuokot kukkivat tien poskessa. Kyllä kevät on ihanaa aikaa!  Tuntuu muutenkin, että tämä vuosi menee kuin siivillä! Kuukaudet vain valuvat käsistä. Nyt täytyy muistaa oikein pysähtyä seuraamaan kevään etenemistä ja nauttia niistä auringonsäteistä, joita meille tänne pohjolaan suodaan. 


Kävin takapihalla poimimassa valkovuokkoja, jotka ovat ensimmäiset tänä vuonna poimimani luonnonkukat. Ompas kivaa kun taas voi käydä hakemassa luonnonkukkia maljakkoon, siitä tulee jotenkin sellainen pieni onnistumisen tunne, vaikkei se paljon vaadikaan.


Pienen tauon jälkeen osallistun tällä postauksella taas Pieni Lintu -blogin makrokuvahaasteeseen, jonka aiheena on tällä viikolla toukokuu. Valkovuokothan ovat mitä suurimmassa määrin toukokuun kukkia. Alla olevasta linkistä voit käydä katsomassa muiden toukokuun otoksia.

Some flowers from the back of our garden. I think they're called wood anemone in English and they flower in early May here in Finland. 

Love, Kati


Pieni Lintu - MakroTex challenge