sunnuntai 31. toukokuuta 2015

Terveisiä keittiöstä!Kiitos teille kaikille ihanille kauniista sanoista edelliseen postaukseen. Minulle postaukset, jossa käsittelen rakkaimpia asioitani kuten perhettäni ovat aina vaikeimpia kirjoittaa ja niiden yhteydessä mietin usein paljon sitä henkilökohtaisuuden rajaa, jota täällä blogissa yritän johonkin vetää.  Kuitenkin tuntuu, että juuri ne henkilökohtaiset ja vaikeat postaukset usein herättävät eniten ajatuksia myös teissä lukijoissa. Rajan vetäminen on vaikeaa ja sen molemmin puolin tanssimistahan tämän bloggaaminen aika pitkälti on. 


Kun on käynyt taas pikkuisen sen henkilökohtaisuuden rajan herkemmällä puolella, on turvallista palata takaisin turvallisiin sisustusaiheisiin. Isovanhempani tapasivat sanoa "Terveisiä saunasta!" tullessaan sieltä pois. He nauttivat kovista löylyistä ja isoisäni oli kova vihtamies. Muistan miten hän näytti minulle pienenä miten vihtoja tehdään. Niitä tehtiin aina iso pino, jotta riittävät koko talveksi.  


No tänään lähetetään terveisiä keittiöstä.  Meidän keittiö on harvoin blogikuntoinen eli en pääse sinne kuvaamaan. Tasot lainehtivat astioita ja leivänmuruja ja tiskikoneen ovi retkottaa aukinaisena. Kun keittiön saa siivottua tällaiseen kiiltävään ja siistiin tilaan, on kuvaamisessa oltava supernopea. Jokin aika sitten tässä pääsin onnistumaan ja sain kuin sainkin napattua siististä keittiöstä kuvat ennen kuin kukaan ehti tehdä yhtään ainoata leipää. Harvinaista!


Keittiön siisteydestä minä marmatan täällä meillä eniten. Kun tulen töistä kotiin, on meidän keittiö yleensä hyvinkin sotkuinen lasten iltapäivän syömisten jäljiltä. En kerta kaikkiaan kestä sitä sotkua ja siksi siivoan ja marmatan samalla jokaikinen päivä.  Toivoisin todella, että muksut oppisivat pian pitämään keittiön siistinä!Mutta kun se on siisti, on keittiössä mukava touhuta ja kotona on kiva olla.

Onko teillä keittiö aina tiptop?

Mukavaa alkavaa viikkoa ja huomenna alkavaa kesäkuuta!

Some photos of our kitchen which is rarely this tidy.

Love, Kati

P:S: Täällä blogissa oli latausten määrä päässyt humahtamaan yli 100 000:n.Mahtavaa! Tätä täytyy kyllä jollain tavalla juhlistaa! :)

10 kommenttia

 1. Kauniita kuvia!
  Kuppeja ja kippoja lojuu tiskialtaassa ja tasolla, molemmat mieheni kanssa syyllistymme siihen että on muka liian kiire laittaa likaiset astiat koneeseen. Tarpeeksi kauan kun niitä katsoo, niin ne rupeaa ärsyttämään ja silloin viimeistään astiat menee koneeseen ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, keittiön siivoaminen on jatkuvaa homaan. :)

   Poista
 2. Keittiö ei ole aina tiptop todellakaan eikä oikeastaan kotikaan ole aina tiptop! Sen hetken, kun on saanut siivottua ja that's it!!

  Kauniita kuvia!!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos S! Kyllä bloggaaja joutuu ihan vähän joskus joo rajaamaan. ;)

   Poista
 3. Kaunis keittiö! No, ei todellakaan ole tip top meillä tuo keittiö. Minä marmatan ja panen likat siivoamaan ja sitten lopuksi siivoan vielä itse. Mies täyttää kyllä koneen ja tyhjentää, mutta muu onkin minun harteilla ja välillä kyllä tympäsee! En ole siivousintoilija, mutta keittiö on minusta paikka, jonka tulisi olla kunnossa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllähän se tympäisee, mutta mulle suht siisti keittiö on vähän sellainen must juttu, joten siivoan ja marmatan, siivoan ja marmatan... :)

   Poista
 4. Voi miten kaunis keittiö teillä on. Meidänkin keittiöstä löytyy leivänmuruja jamehutippoja sieltä täältä. Mun marmatus on mennyt astipiden kanssa perille, ne saadaan nykyään sinne astianpesukoneeseen :)

  VastaaPoista
 5. Ihana keittiö teillä! Ja vastaus kysymykseen on, että ei ole siisti meidän keittiö, kuin silloin kun en siivoan ja ehkä n. 15min sen jälkeen!

  VastaaPoista
 6. Kaunis keittiö ja varmasti mukava katsella edes hetki siistinä =) ja ei kyllä pysy millään siistinä, mut joudun tai saan raivata vähän joka hetki :) ja joo teen samaa marmatan ja siivoan.. :D

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall