Kiitos teille kaikille ihanille kauniista sanoista edelliseen postaukseen. Minulle postaukset, jossa käsittelen rakkaimpia asioitani kuten perhettäni ovat aina vaikeimpia kirjoittaa ja niiden yhteydessä mietin usein paljon sitä henkilökohtaisuuden rajaa, jota täällä blogissa yritän johonkin vetää.  Kuitenkin tuntuu, että juuri ne henkilökohtaiset ja vaikeat postaukset usein herättävät eniten ajatuksia myös teissä lukijoissa. Rajan vetäminen on vaikeaa ja sen molemmin puolin tanssimistahan tämän bloggaaminen aika pitkälti on. 


Kun on käynyt taas pikkuisen sen henkilökohtaisuuden rajan herkemmällä puolella, on turvallista palata takaisin turvallisiin sisustusaiheisiin. Isovanhempani tapasivat sanoa "Terveisiä saunasta!" tullessaan sieltä pois. He nauttivat kovista löylyistä ja isoisäni oli kova vihtamies. Muistan miten hän näytti minulle pienenä miten vihtoja tehdään. Niitä tehtiin aina iso pino, jotta riittävät koko talveksi.  


No tänään lähetetään terveisiä keittiöstä.  Meidän keittiö on harvoin blogikuntoinen eli en pääse sinne kuvaamaan. Tasot lainehtivat astioita ja leivänmuruja ja tiskikoneen ovi retkottaa aukinaisena. Kun keittiön saa siivottua tällaiseen kiiltävään ja siistiin tilaan, on kuvaamisessa oltava supernopea. Jokin aika sitten tässä pääsin onnistumaan ja sain kuin sainkin napattua siististä keittiöstä kuvat ennen kuin kukaan ehti tehdä yhtään ainoata leipää. Harvinaista!


Keittiön siisteydestä minä marmatan täällä meillä eniten. Kun tulen töistä kotiin, on meidän keittiö yleensä hyvinkin sotkuinen lasten iltapäivän syömisten jäljiltä. En kerta kaikkiaan kestä sitä sotkua ja siksi siivoan ja marmatan samalla jokaikinen päivä.  Toivoisin todella, että muksut oppisivat pian pitämään keittiön siistinä!Mutta kun se on siisti, on keittiössä mukava touhuta ja kotona on kiva olla.

Onko teillä keittiö aina tiptop?

Mukavaa alkavaa viikkoa ja huomenna alkavaa kesäkuuta!

Some photos of our kitchen which is rarely this tidy.

Love, Kati

P:S: Täällä blogissa oli latausten määrä päässyt humahtamaan yli 100 000:n.Mahtavaa! Tätä täytyy kyllä jollain tavalla juhlistaa! :)