sunnuntai 3. toukokuuta 2015

SunnuntaiaamunaHidas ja laiska sunnuntaiaamu on yksi niitä elämän pieniä nautintoja, joita ei ole koskaan liikaa ja joihin ei koskaan kyllästy.  Jos oikein hyvin käy, niin innokas bloggaaja saattaa joskus myös kaivaa kameran esiin tuollaisena ihanana aamuna. Tällä kertaa siihen vaikutti pienesti myös minun hiljattain hankkimani ihanat Iittalan Sarjaton valkoiset lautaset, jotka tietenkin sopivat pariksi noille ihanille vaaleanpunaisille Letti -mukeille ja miksei myös Marimekon teekannulle. Olihan ne päästävä kuvaamaan ja myös teille niistä kertomaan. Aika ihanat ovat, vai mitä? Toivon teille ystäväni aivan ihanaa sunnuntaipäivää!  Tämä fudismamma lähtee nyt turnaukseen, ja joo arvasitte oikein, ei pelaamaan vaan kuskaamaan.

I took some pictures of our lazy Sunday breakfast. Have a lovely Sunday!  I'm off to a football tournament, and yes, you guessed it, not to play but to drive. :)

Love, Kati
10 kommenttia

 1. Aivan ihania aurinkoisen aamun kuvia.
  Meillä oli eilen pojalla piirisarjan peli futiksessa, joten tuttua tuokin touhu :)
  Mukavaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä näitä fudisturnauksia nyt piisaa. Meillä oli toinen poika viikonlopun Porvoossa Karuselliturnauksessa ja toinen HJK:n turnauksessa Helsingissä. Tässä sitä sompaillaan sinne ja tänne. Onneksi sain hyödynnettyä vähän turismiin tämänpäivästä Porvoon keikkaa. Siellä kun on niin kaunista. Mukavaa sunnuntai-iltaa sinulle Outi. :)

   Poista
 2. Hauskaa jalkapallo päivää. Meillä isi ja poika lähti tänään aamulla piirisarjan peleihin ja me jäätiin kotiin tytötjen kesken. Tytöillä tänään kevään viimeiset tanssitunnit.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä molemmat pojat pelaa ja tänä viikonloppuna oli kummallakin turnaus. Onhan se ihan mukavaa, mutta välillä tuntuu ettei viikonloppuihin mahdu muuta. Välillä mekin tyttären kanssa nautitaan kahdestaan olosta kun miehet on pelaamassa. Ainakin tuli taas oltua koko päivä ulkona. :)

   Poista
 3. Kauniita kuvia ja mukavaa sunnuntaiaamun tunnelmaa <3
  Kiireettömät aamut kauniine kattauksineen ja runsaine aamiaisineen ovat luxusta arjen kiireen keskellä.

  Mukavaa alkavaa viikkoa!

  Pirjo / Virtuaali Moleskine®

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on kyllä niin parasta! Kyllä mä yritän melkein joka viikonloppu ainakin toisena aamuna vähän nätimmin kattamaan. Mukavaa alkavaa viikkoa Pirjo! :)

   Poista
 4. Aivan ihania kuvia jälleen kerran! Tykkään tosi paljon :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos, et arvaa miten paljon sydäntä lämmittää noin ihana kommentti tuollaiselta pro-kuvaajalta. :)

   Poista
 5. Tuo Marimekon teekannu on niin kaunis!
  Kuvasi olivat seesteisiä ja rentoja... Eläköön raukeat sunnuntaiaamut.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kiitos! Marimekon kannu on minun suosikkini, mutta harmittaa kun sen sanka on niin kovin herkkä vedelle. Se ei saa yhtään kastua tai menee muuten pilalle. Raukeat sunnuntaiaamut on niin parasta!

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall