sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Siitä se sitten lähti...

 
Nyt tulee tällaista hyvinvointiin ja terveyteen liittyvää postausta. Blogi pysyy lestissään, mutta eiköhän tällainen pieni ajoittainen rönsyäminen ole sallittua.

Minulla oli viikkoja, ehkä jopa kuukausia, ollut sellainen olo, etten jaksa mitään ja aamulla oloa voi kuvata vain sanalla blaah! Tuossa tilanteessa ei oikeastaan ole muuta vaihtoehtoa kuin katsoa peiliin ja myöntää itselleen, että jos en itse tee jotain oman hyvinvoinnin eteen, ei sitä kukaan muukaan voi tehdä.


Luin Kotonasi -blogin Annukan kirjoituksen pH-dieetistä, jolla hän oli saanut itselleen hyvän ja hyvinvoinvan olon. Innostuin Annukan hehkutuksesta niin paljon, että klikkasin itseni katsomaan lisätietoa pH-dieetistä. Ja kyllä tuo dieetti olisi minulle hyvä ollutkin, sillä varmasti sillä olisi olo kohentuntu ja askel keventynyt. Päädyin kuitenkin aloittamaan vähän toisenlaisen kuurin.

Hyvän olon lisäksi minä haluaisin karistaa myös muutaman kilon, tai itse asiassa vähän enemmänkin kuin muutaman, mutta kokemuksesta tiedän, että liian isot tavoitteet tekevät urakasta sellaisen vuoren, että henkisesti tavoitteeseen pääseminen tuntuu liian suurelta harppaukselta ja se vähentää onnistumisen mahdollisuuksia. Siksi olen päättänyt edetä pienin askelin ja olla iloinen kaikesta pienestä edistymisestä. Niin karistetuista kiloista kuin kohonneesta kunnostakin. Vähäisistäkin edistyksistä.


Olen nyt kaksi viikkoa noudattanut Fit Farmin Superdieetti -ohjeita. Olo on ollut todella hyvä! Liikuntaa olen lisännyt reippaasti ja jo näin lyhyessä ajassa se tuntuu keventyneenä askeleena. Ruokavalio on kevyt ja proteiinipitoinen ja itselleni iso muutos tässä on ollut tiukka ruokarytmi, joka on itselläni aiemmin ollut täysin hakusessa.

Ohjelmaa on jäljellä vielä neljä viikkoa ja sen aikan liikunta- ja syömisjutut on jo varmasti iskostuneet sen verran takaraivoon, että tulen niitä jatkamaan sen jälkeenkin.

Oli pakko hankkia nuo pinkit lenkkarit innoittamaan lenkille ja kyllä ne totisesti toimivatkin. Ei ollut turha hankinta!

Reipasta alkavaa viikkoa!

I've started a diet with exercie to get a better feeling and to loose some weight.

Have a great week!

Love, Kati
21 kommenttia

 1. Sekalaiset postaukset ovat enemmän kuin tervetulleita :)).

  VastaaPoista
 2. Onneksi olkoon hyvästä päätöksestä Kati! Elämäntaparemontissa vaikeinta on aloittaminen, ainakin itselleni tuppaa tulemaan jos jonkinlaista hyvää syytä lykätä aloitusta, ensin päivällä, sitten viikolla ja kuukaudella. Kaksi viikkoa on jo hieno alku, tsemppiä kuntoprojektin pariin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, hyvällä mielellä olen koska tuntuu olevan suht helppoa. :)

   Poista
 3. Mun tarttis tehdä sama, olo on jotenkin ihan täysin vetämätön ja paino sen kun nousee... Laitahan kuulumisia matkan varrelta miten menee....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, laittelen sitten jossain vaiheessa. Neljä viikkoa tät settiä jäljellä. :)

   Poista
 4. Mukavan piriståviå sekasopat =)
  Pirteillä lenkkareilla meno tuntuu paljon kivemmalta, itsellä tosi vetämätön olo ja varmaan ainakin auttaa opettelut pikkuisen kanssa lenkkeilyt.
  Oikein pirteetä uutta viikoa Kati!

  VastaaPoista
 5. Hauskat ja pirtsakat lenkkarit! Jatka vaan samaan malliin, pieniin askelin hyvä tulee :)

  VastaaPoista
 6. Hyvä valinta nuo lenkkarit👍 hyvältä näyttää ja tsemppiä jatkoon!

  Katja Willalemme.blogspot.fi

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se väri kummasti piristää ja motivoi liikkeelle. :)

   Poista
 7. Täältä tulee sulle niiiiiin isot peukut Kati <3. Ihan mahtavaa!

  Sitä mukaa kun olo kevenee ja parenee, myös askel pitenee. Ja voisin kuvitella, että noilla pirtsakan pinkeillä tossuilla lähtee suorastaan lentoon :). Värillä on todellakin väliä. Ei irtoa vanhoilla kulahtaneilla mustilla tai harmailla verkkareillakaan liikunta niin hyvin kuin jos vaihtaa ne iloisempiin versioihin.

  Olen tosi iloinen tästä muutoksesta. Ja kaikki elämänalueet on mukavaa luettavaa <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. PS. Huomaan, että banneri on taas hieman muuttunut. Tykkään tästä versiosta! On selkeämpi kuin se aiempi ja silti sait nätisti säilytettyä kaksivärisyyden ja sydämet.

   Poista
  2. sä oot mun ispiraation lähde, kiitos siitä. Pinkit lenkkarit tuo vaan lisätehoa motivaatioon. ;) banneri on minun mielestäni nyt hyvä ja rauhallisempi ja ne sydämet vaihtui pilkkuihin.....

   Poista
 8. Voi, ihanaa Kati! <3 Samalla olen ihan kateellinen sulle ja Annukalle, että olette saaneet aikaiseksi elämänmuutoksen. Mä olen niin kauan vain jahkaillut ja jahkaillut...Reilun viikon päästä lähdetään reissuun, ja sehän tarjoaa oivan tekosyyn olla aloittamatta enää mitään, kun kukas nyt reissussa haluaa kieltäytyä kaikesta! Oon ihan kypsä tekemään saman, joten luen mielelläni sun edistysaskeleista!:)

  Sitten heittäisin sulle haasteen. Osallistu, jos kaikilta kiireiltäsi ehdit!:)
  http://mansikkatilanmailla.blogspot.fi/2015/05/11-kysymyksen-haaste.html

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täytyy päivitellä edistyksiä jossain vaiheessa. Ihanaa kun pääset reissuun, se varmaan piristää kummasti. Mulle on tullut tuo haaste ennenkin. Nyt kyllä yritän toteuttaa, joten kiitos haasteesta. :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall