Nyt tulee tällaista hyvinvointiin ja terveyteen liittyvää postausta. Blogi pysyy lestissään, mutta eiköhän tällainen pieni ajoittainen rönsyäminen ole sallittua.

Minulla oli viikkoja, ehkä jopa kuukausia, ollut sellainen olo, etten jaksa mitään ja aamulla oloa voi kuvata vain sanalla blaah! Tuossa tilanteessa ei oikeastaan ole muuta vaihtoehtoa kuin katsoa peiliin ja myöntää itselleen, että jos en itse tee jotain oman hyvinvoinnin eteen, ei sitä kukaan muukaan voi tehdä.


Luin Kotonasi -blogin Annukan kirjoituksen pH-dieetistä, jolla hän oli saanut itselleen hyvän ja hyvinvoinvan olon. Innostuin Annukan hehkutuksesta niin paljon, että klikkasin itseni katsomaan lisätietoa pH-dieetistä. Ja kyllä tuo dieetti olisi minulle hyvä ollutkin, sillä varmasti sillä olisi olo kohentuntu ja askel keventynyt. Päädyin kuitenkin aloittamaan vähän toisenlaisen kuurin.

Hyvän olon lisäksi minä haluaisin karistaa myös muutaman kilon, tai itse asiassa vähän enemmänkin kuin muutaman, mutta kokemuksesta tiedän, että liian isot tavoitteet tekevät urakasta sellaisen vuoren, että henkisesti tavoitteeseen pääseminen tuntuu liian suurelta harppaukselta ja se vähentää onnistumisen mahdollisuuksia. Siksi olen päättänyt edetä pienin askelin ja olla iloinen kaikesta pienestä edistymisestä. Niin karistetuista kiloista kuin kohonneesta kunnostakin. Vähäisistäkin edistyksistä.


Olen nyt kaksi viikkoa noudattanut Fit Farmin Superdieetti -ohjeita. Olo on ollut todella hyvä! Liikuntaa olen lisännyt reippaasti ja jo näin lyhyessä ajassa se tuntuu keventyneenä askeleena. Ruokavalio on kevyt ja proteiinipitoinen ja itselleni iso muutos tässä on ollut tiukka ruokarytmi, joka on itselläni aiemmin ollut täysin hakusessa.

Ohjelmaa on jäljellä vielä neljä viikkoa ja sen aikan liikunta- ja syömisjutut on jo varmasti iskostuneet sen verran takaraivoon, että tulen niitä jatkamaan sen jälkeenkin.

Oli pakko hankkia nuo pinkit lenkkarit innoittamaan lenkille ja kyllä ne totisesti toimivatkin. Ei ollut turha hankinta!

Reipasta alkavaa viikkoa!

I've started a diet with exercie to get a better feeling and to loose some weight.

Have a great week!

Love, Kati