Hei ihanat! Äitienpäivä oli ja meni ja se oli aivan ihana päivä. Meillä ei ollut oikein mitään erityistä ohjelmaa, mutta pääasia on, että saimme viettää aikaa perheen kesken. Ihanaa kun tämä viikko on taas tynkäviikko, sillä torstai on pyhäpäivä ja perjantaina aion lomailla muuten vaan.


Meidän pojat pelaavat jalkapalloa aktiivisesti ja turnauksia on tosi usein varsinkin näin keväisin. Mieheni kyllä hoitaa yleensä turnaus- ja pelireissut, mutta minäkin pääsen välillä kuskaushommiin, erityisesti kun pojat pelaavat eri joukkueissa. Minusta on ihan kivaa käydä katsomassa poikien pelejä ja välillä pelireissuista on muutakin iloa. Edellisellä pelireissulla oli motivaatio kuskaamiseen kohdallaan, kun turnaus sattui olemaan ihanassa Porvoossa.
Sain houkuteltua mukaan myös tyttären ja siskoni tyttären ja meillä olikin aivan ihana päivä. Poika meni turnaukseen ja me kävelimme Porvoon mukulakivikatuja ja ihastelimme tunnelmaa. Tytötkin olivat selvästi innoissaan ja ottivat paljon kuvia. Tässä minun ottamiani kuvia Porvoosta.Jos jostain ihmeen syystä joku teistä ei ole vielä Porvoossa käynyt, niin suosittelen lämpimästi. Sisustajalle löytyy jos jonkinlaista ihanaa kauppaa ja värikkäiden puutalojen reunustamia katuja on ilo kävellä ja samalla ihastella kaikkea vanhaa, joka on Porvoossa niin hyvin säilynyt. Porvoon kirkko on kaunis ja rantaa reunustavat punaisten mökkien rivi on ilo silmälle.
Porvoon 1400-luvulta peräisin oleva tuomiokirkko paloi tuhopolton seurauksena vuonna 2006. Koko kaupungissa oli tuolloin suurpalon vaara, sillä palavia kekäleitä lensi tuulen mukana kauas kirkosta. Kirkko otettiin korjausten jälkeen uudelleen käyttöön vuonna 2008.Alttarin katossa on tummat jäljet palon jäljiltä. Ne on tahallaan jätetty muisto tuhoisasta yöstä. Toivottavasti tuollainen ei toistu!Oletteko käyneet Porvoossa ja jos olette, niin minkä vinkin antaisitte ensimmäistä kertaa sinne visiittiä suunnittelevalle?I went to a lovely city of Porvoo last Sunday.Love, Kati