lauantai 30. toukokuuta 2015

Nessupäivä


Tänään on se päivä. Tyttäreni päätti alakoulun ja siirtyy syksyllä isompien maailmaan, jossa vastuuta pitää kantaa taas vähän enemmän. Odotin tätä päivää jo etukäteen haikein mielin. Tuntui, että juuri hetki sitten tuo pieni tyttö seisoi Hello Kitty -reppu selässä koulun pihalla menossa ekaluokalle ja kuinka iso tyttö sieltä koulusta tänään lähtikään!

Kuvassa oleva ekaluokkalainen on jännityksestä ja innostuksesta totisena. Tänään koulusta lähti vähän haikeissa tunnelmissa kaunis nuori nainen. Kyllä siinä oli äidilläkin itkussa pidättämistä!

Paljon onnea kaikille valmistuneille ja ihanaa lomaa kaikille lomailijoille!

My daughter finished primary school today. She was a little sad to leave her old school but happy about good results. Here she is in her first and last day of primary school.

Love, Kati


18 kommenttia

 1. On varmaan ollut haikea päivä. Ei tullut minulle itku suvivirren aikana ( pidin aloillaan yhtä rimpuilevaa neitiä), mutta meinasin pillahtaa itkuun, kun koulun kutoset saivat ruusut ja pienemmät oppilaat saattelivat heidät pois juhlasalista. Onnea tulevaan nuorelle neidille ja hauskoja lomia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se ruusujen jako oli minullekin tunteellisin hetki. Ja kun tytär itki itse niin vuolaasti, tuntui etten pystynyt itsekään kyyneliä nielemään. ❤

   Poista
 2. Voih, voin arvata tunteen, meilläkin oli hieman päättymisen tunnelmaa kun vanhempi neiti päätti kuudennen luokan :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Se on iso muutos. Tsemppiä teidänkin tytölle yläkouluun!

   Poista
 3. Suloinen nuori neiti - ja itse muistan vieläkin ne alakoulun päättäjäiset ruusuinen ja jäähyväislauluineen - kyllä oli nessupaketit tarpeen - ja taitaa olla nytkin, kun aloin niitä juhlia muistelemaan <3

  VastaaPoista
 4. Voih! Onnea 'pienelle'. Oikein hyvää lomaa :)

  VastaaPoista
 5. Täälläkin poika pääsi ysiltä ja uudet haasteet ja elämä odottavat, haikealtahan se tuntuu!
  Ihanaa lomaa<3

  VastaaPoista
 6. Kaunis tytär :). Siirtymät ovat haikeita. Meiltä kesälaitumille kirmasi yksi uusi tuleva koululainen. Hänkin jo niin iso, sitä ihmetellessä ilo ja itku <3.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Kaikkea hyvää poikasi koulutielle ❤

   Poista
 7. Tuo on monesti niin iso askel alakoulusta yläkouluun! Monesti itselle opettajana lapsiin muodostuu vuosien saatossa kovin äidillinen suhde, ja kyllä on kyyneleet herkässä eronhetkellä...
  Rentoja lomapäiviä teidän koululaisille ja auringonpaistetta elämäntielle<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, Kyllä tyttären opettajallekin teki tiukkaa päästää nuoret menemään, tavallaan se on minusta hyvä asia, kertoo siitä että opettajilla ja oppilailla on erityisen hyvä suhde. :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall