Nyt se on, vihdoinkin, kesä nimittäin. Tällä viikolla kesäelämä on nytkähtänyt aimo annoksen eteenpäin ja se on ihanaa! Blogi on jäänyt ihan oman onnensa nojaan, kun kaikki vapaa-aika menee kuntoillessa. Nyt olen innostunut Body Pumpista. Jestas että se on kivaa, ja joo raskasta, mutta kivaa! Siinä oikein tuntee, kun haba kasvaa!No kesällä toivottavasti pääsen sitten käyttämään sitä kasvanutta habaa kun aletaan pihahommiin. Autotallin pitäisi valmistua piakkoin ja sen jälkeen voimme alkaa tekemään pihan maatöitä. Saatiinpa pientä kesätunnelmaa meidän pihalle jo nyt, kun laitoimme kesäkatoksen paikoilleen. Oliivipuukin pääsi taas pihalle. Kerran sen jo sinne laitoin, mutta sitten tuli niin kylmä, että se oli pakko ottaa takaisin sisälle. Aurinko tekee sille hyvää ja toivon, että se viihtyisi pihalla koko kesän.
Kaikesta kiireestä huolimatta olen ehtinyt muutaman kesäkukan istuttaa. Niistäkin ainakin ihana iso ja kallis hortensia sai jo kylmää niin että siitä tuli entinen, mutta onneksi orvokit ja pelargoniat kestivät hyvin.


Huomenna on suuri päivä meidän perheessä kun koulu päättyy ja esikoinen lähtee alakoulusta yläkouluun. Varmasti tulee olemaan tunteellinen kevätjuhla kun ne ovat aina niin tunteellisia muutenkin. Oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua sinulle!

Some garden photos. The summer is finally here.

Love, Kati