perjantai 29. toukokuuta 2015

Kesä!Nyt se on, vihdoinkin, kesä nimittäin. Tällä viikolla kesäelämä on nytkähtänyt aimo annoksen eteenpäin ja se on ihanaa! Blogi on jäänyt ihan oman onnensa nojaan, kun kaikki vapaa-aika menee kuntoillessa. Nyt olen innostunut Body Pumpista. Jestas että se on kivaa, ja joo raskasta, mutta kivaa! Siinä oikein tuntee, kun haba kasvaa!No kesällä toivottavasti pääsen sitten käyttämään sitä kasvanutta habaa kun aletaan pihahommiin. Autotallin pitäisi valmistua piakkoin ja sen jälkeen voimme alkaa tekemään pihan maatöitä. Saatiinpa pientä kesätunnelmaa meidän pihalle jo nyt, kun laitoimme kesäkatoksen paikoilleen. Oliivipuukin pääsi taas pihalle. Kerran sen jo sinne laitoin, mutta sitten tuli niin kylmä, että se oli pakko ottaa takaisin sisälle. Aurinko tekee sille hyvää ja toivon, että se viihtyisi pihalla koko kesän.
Kaikesta kiireestä huolimatta olen ehtinyt muutaman kesäkukan istuttaa. Niistäkin ainakin ihana iso ja kallis hortensia sai jo kylmää niin että siitä tuli entinen, mutta onneksi orvokit ja pelargoniat kestivät hyvin.


Huomenna on suuri päivä meidän perheessä kun koulu päättyy ja esikoinen lähtee alakoulusta yläkouluun. Varmasti tulee olemaan tunteellinen kevätjuhla kun ne ovat aina niin tunteellisia muutenkin. Oikein ihanaa ja aurinkoista viikonloppua sinulle!

Some garden photos. The summer is finally here.

Love, Kati

11 kommenttia

 1. Voi, niin ne vaan kasvaa! Ihanaa, mutta haikeaa.:) Aurinkoista viikonloppua Kati!<3

  VastaaPoista
 2. Hortensiat ovat kyllä melkoisen kranttuja kukkia. Itsekin raahasin niitä edes takaisin ulos ja sisälle kunnes äkkäsin laittaa ne osittain katetulle takaterassille, jonne halla ei yllä. Ja juoppojakin ovat, jo yksi päivä ilman vettä saa kukinnot näyttämään melkoisen surkeilta. Mutta sitten kun ne saa kukoistamaan, niin ovathan ne upeita, oikeita kukkakunnan kuningattaria!
  Ihanaa päätöspäivää teille! Itsekin varaan nessupaketin päätösjuhlaa varten, kyynel tipahtaa jo Suvivirren ensi sävelillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kylläpä oli nessupäivä joo. En pystynyt itkemättä katsomaan kun tytär itki ihan vuolaasti. Kuitenkin lopulta päivä päättyi iloon, kun käteen tuli hyvä todistus. Lasten kesäloma voi alkaa, itsellekin se on ihan kivaa ja rentoa aikaa vuodesta kun ei tarvitse miettiä että oliko kaikki nyt oikeassa paikassa oikeaan aikaan oikeat kamat mukanaan. :) Kivaa viikonloppua!

   Poista
 3. Ihanaa aikaa ♡ meillä loppui keskimmäisen peruskoulu, tulee aikuiseksi pikkuhiljaa seuraava lapsi :D
  Meillä laitetaan juuri autotalliin ikkunoita, joten pikkuhiljaa valmistuu..
  Kesäloma alkoi lapsilla ja minulla :)
  Mukavaa viikonloppua !

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jäi laittamatta kuinka kaunis terassi ja kukat ♡

   Poista
 4. Kauniita kesäisiä kuvia. Ja kesä on tosiaan täällä <3

  VastaaPoista
 5. Voi että näyttää kivalta! Kunpa meidän terassi olisi jo saanut öljyt pintaan että pääsisi laittamaan... :)

  VastaaPoista
 6. Onpas teidän terassilla kaunista! Pakko kysyä, kun tässä naapurissa asutaan ja sangen kovasti tuo tuuli puhaltaa... Pysyykö tuo paviljonki hyvin paikoillaan? Ootteko kiinnittäneet sen ihan kunnolla ruuveilla kiinni? Jos uskaltaisi tuollaista harkita meillekin... :)

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall