keskiviikko 13. toukokuuta 2015

Kauneutta


Olen kyllä välillä niin tuuliviiri, etten tahdo itsekään pysyä perässä. Olen nyt vajaan viikon katsellut tuota uutta blogin banneria ja päivä päivältä minusta tuntuu enemmän vaan siltä, että se on levoton. Ehkä siis teen siihen vielä pientä fiksausta. Vai mitä mieltä te olette? Onko se levoton?
 


Muutenkin tuli sellainen tunne, että  blogi tarvitsee nyt kaunista sisältöä ja myös minä tarvitsen nyt jotain kaunista katseltavaa. Välillä tuntuu siltä, että kukkakuvia tulee laitettua vähän liian usein ja siksi yritän niitä vähän jopa vältellä, mutta ei sille vaan mitään voi, kun ne ovat niin kauniita. Ja kuten aiemminkin todettu, kukat ovat kiitollinen kuvauskohde kaikkine kauniine yksityiskohtineen, väreineen ja ennen kaikkea siksi, että ne pysyvät paikallaan juuri niin kuin minä kuvaushetkellä haluan.


Ehkä tuo kauneuden kaipuu johtuu myös siitä, että ilma tänään on muistuttanut enemmän syyskuuta kuin toukokuuta ja jotenkin tuollainen harmaa ilma vetää minutkin niin väsyneeseen ja saamattomaan moodiin. Ja totta vie minä olen myös vähän väsynyt. Tämä viikko on tynkäviikko, mutta töissä on ollut niin kiirettä, että tuntuu ihan siltä, kuin olisin tehnyt vähintäänkin kokonaisen viikon. Ihanaa, kun on loppuviikko lomaa! Se tulee nyt enemmän kuin tarpeeseen. Vaikka on tässä vielä puuhaa ennen kuin pääsen lekottelemaan, sillä huomenna meillä on tyttären 13-vuotissynttärit ja leipoa pitäisi oikein urakalla.Oikein mukavaa helatorstaita teille kaikille kivoille!

I wanted to bring some beauty to the blog as the weather has been really cold and rainy and I'm rather tired from a really busy week at work. May these flowers bring us some joy!

Love, Kati

15 kommenttia

 1. Ei vaikuta banneri yhtään levottomalta. Kukat tuovat kauneutta, joten niitä tulee itsellänikin usein kuvattua. Mukavaa miniviikkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi. Saa nähdä totunko banneriin, fontista tykkään, mutta ehkä teen asettelulle jotain, mutta yritän nyt oppia elämään sen kanssa vähän aikaa.... Mukavaa helatorstaita!

   Poista
 2. Minustakaan banneri ei näytä levottomalta. Keli on tänään ollut kyllä enemmän syksyinen kuin keväinen. Katselin kauhulla miten sade ja järkky tuuli piiskasivat kauniissa kukassa olevia kirsikkapuita. Saa nähdä onko kukista huomenna enää mitään jäljellä! Meillähän on melkein synttärikaimatytöt. Meillä valmistaudutaan viikonloppuna juhlittaville mummikummisynttäreille. Tytsän virallinen 11v-synttäripäivä on maanantaina. Ihanaa pitkää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, täytyy ehkä antaa bannerille lisää aikaa uida mun sydämeen. Voi kun tuo keli jo muuttuisi vähän lämpimämmäksi!

   Poista
 3. Minusta tuo bannerisi on hyvä juuri tuollaisenaan, eikä ollenkaan levoton! Tykkään, että on tyylikäs!
  Väsymystä täälläkin havaittavissa...perjantaina vielä hetkeksi töihin ja sitten viikoksi lomalle. Pienikin breikki tekee terää!
  Mukavaa loppuviikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voihan se olla, että itse vaan lämpeän sille vähän hitaasti, katsotaan nyt hetken. Oi miten ihanaa, viikon loma tekee varmasti terää! :)

   Poista
 4. Minustakin banneri on kiva!
  Ja niin kaunis orkidea<3

  VastaaPoista
 5. Minusta banneri on oikein viehättävä :-) Mukavaa ja rentouttavaa minilomaa <3 :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Minna! Yritän nyt päästä kaveriksi sen kanssa vähän pidempään.

   Poista
 6. Mun mielestä kukkakuvia ei voi koskaan olla liikaa :). Minä ainakin mieluusti katselen.

  Toivottavasti et nyt tästä loukkaannu, mutta mun mielestä se sun edellinen banneri oli ihan täys kymppi. Jos olisin osannut itse niin hienon tehdä, en olis vaihtanut pois. Mutta ei ole todellakaan huono tämä nykyinenkään. Ehkä saattaisin vaihtaa sydämet ja tekstin samanvärisisiksi ja ainakin kokeilla miltä sitten näyttää. Ja sua on kiittäminen bannerinvaihtoinspiraatiosta, jonka avittamana sain vihdoinkin potkittua itseäni persauksille sen suhteen ja tuli jopa valmista. Että kiitos tosi paljon siitä :)

  VastaaPoista
 7. Voi kiitos ihana Annukka! Kyllä itsekin olen vielä vähän sitä mieltä, että tuo nykyinen on levoton, joten voipi olla että fiksaan sitä vielä vähän. Tykkään tuosta fontista enemmän kuin edellisessä, joten sen varmaan säilytän, mutta muuten ehkä tosiaan vähän vähennän elementtejä....kiva jos inspiroiduit bannerihommiin. :)

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall