Sydämellinen kiitos kaikista ihanista kommenteista edelliseen postaukseen. Ihana kuulla ajatuksianne lasten kasvamisesta. Ja ihanaa on myös huomata, etten ole näiden tunteiden ja ajatusten kanssa yksin. 

Nyt taas vähän sisustusjuttua. Täällä taas päässyt astiahullu vauhtiin! Kaapit on täynnä jos jonkinlaista lasia. lautasta, purkkia ja purnukkaa, mutta en pystynyt olemaan hankkimatta noita uusia laseja.


Meillä on ollut Iittalan Kartio -laseja jo vuosia, mutta aina niitä hajoaa, enkä jaksa koko ajan olla ostamassa uusia. Sanotaan, että toisen roska on toisen aarre. Näin on myös näiden lasien tapauksessa. Työkaverini aikoi myydä kirpputorilla pinon sinisiä Kartioita ja tarjouduin ostamaan ne häneltä. Näin saimme taas täydennystä lasikaappiina ja vielä sopuhintaan!

Kartiot ovat siitä kivoja, että ne ovat oikean kokoisia ja myös pinoutuvat kätevästi. Ja värejähän on todella paljon. Kuvasin uudet siniset Kartiot Marimekon Kaunis Kauris -mukien kanssa, siellä ne muodostavat mielestäni kauniin parin. Ja bonuksena sopivathan ne minun uudet valkoiset Iittala Sarjaton -lautasetkin näiden kaveriksi.


Onko siellä ruudun toisella puolella astiahulluja? Jos on niin mitkä astiat ovat teidän heikko kohtanne, mihin aina helpoiten sorrutte?

I bought some new glasses from my work colleague and they suit nicely with my Marimekko mugs and new Iittala Sarjaton plates. I'm so crazy about crockery! :)

Love, Kati