perjantai 8. toukokuuta 2015

Kartio tapaa Kauniin Kauriin.


Sydämellinen kiitos kaikista ihanista kommenteista edelliseen postaukseen. Ihana kuulla ajatuksianne lasten kasvamisesta. Ja ihanaa on myös huomata, etten ole näiden tunteiden ja ajatusten kanssa yksin. 

Nyt taas vähän sisustusjuttua. Täällä taas päässyt astiahullu vauhtiin! Kaapit on täynnä jos jonkinlaista lasia. lautasta, purkkia ja purnukkaa, mutta en pystynyt olemaan hankkimatta noita uusia laseja.


Meillä on ollut Iittalan Kartio -laseja jo vuosia, mutta aina niitä hajoaa, enkä jaksa koko ajan olla ostamassa uusia. Sanotaan, että toisen roska on toisen aarre. Näin on myös näiden lasien tapauksessa. Työkaverini aikoi myydä kirpputorilla pinon sinisiä Kartioita ja tarjouduin ostamaan ne häneltä. Näin saimme taas täydennystä lasikaappiina ja vielä sopuhintaan!

Kartiot ovat siitä kivoja, että ne ovat oikean kokoisia ja myös pinoutuvat kätevästi. Ja värejähän on todella paljon. Kuvasin uudet siniset Kartiot Marimekon Kaunis Kauris -mukien kanssa, siellä ne muodostavat mielestäni kauniin parin. Ja bonuksena sopivathan ne minun uudet valkoiset Iittala Sarjaton -lautasetkin näiden kaveriksi.


Onko siellä ruudun toisella puolella astiahulluja? Jos on niin mitkä astiat ovat teidän heikko kohtanne, mihin aina helpoiten sorrutte?

I bought some new glasses from my work colleague and they suit nicely with my Marimekko mugs and new Iittala Sarjaton plates. I'm so crazy about crockery! :)

Love, Kati

17 kommenttia

 1. Ihanat mukit ja lasit! Taidokkaita kuvia olet ottanut.:)
  Me on tässä viime aikoina ihmetelty isompien Kartio-lasien halkeamia. En oo saanu aikaiseksi olla yhteydessä Iittalaan. Lasit ei oo ollu meillä kauakaan, ja muistaakseni kaikissa neljässä on halkeama. Pienemmät on olleet jo vuosia käytössä ilman ongelmaa.
  Mä olisin sellainen astiahamsteri, ettei toista yhtä pahaa varmaan oo olemassakaan. Yritän ihan jatkuvasti voittaa itseni tässä. Eilen ostin uuden kahvimukin (taas kerran), sekä uuden kupin aamupala-astiaksi.:) Mukit on mun SUURI heikkous.:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kannattaa olla yhteydessä Iittalaan. Mä olin aikoinaan kerran yhteydessä haljenneista Teema-astioista ja kompensoivat ihan ilman mukinoita. :) Mä en oo vielä monelle tunnustanut, mutta olen kannuhullu. Niitä tulee hankittua aina vaikken mitään tarvitse. :)

   Poista
 2. Täällä kuppihullu ilmoittautuu. Meillä samat lasit muuten kotona. Nuo kauris mukit ovat niin kauniit.
  Hyvää viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kivaa että meitä on muitakin. Mukavaa viikonloppua Outi! :)

   Poista
 3. Meillä on muutama Kartiolasi, mutta miehen himo on ollut Mäkkärin coca-cola lasit. Miten sen saa opetettua siitä pois?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huhhuh, hankala fetissi miehelläsi :). Radikaali vinkki; voiko ne mäkkärilasit vaan vähän niin kuin "vahingossa" aina hävitä teiltä? ;)

   Poista
 4. Kauniisti sointuvat mukin ja lasin värimaailmat yhteen. Täältä ilmoittautuu yksi lasihullu. Viimeisessä postauksessakin on viitteitä siitä. Myös mukihulluutta on ilmassa, joten täysi tuki täältä astiahankinnoillesi ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukihulluutta löytyy kyllä minustakin. Aina sama virsi, mitään en tarvitse, mutta kun niin nättejä mukeja on niin paljon....

   Poista
 5. Ihanan väriset Kartiot, itselläni on samaa sarjaa kirkkaan värisenä.
  Harmittavasti vaan tuppaavat hajoamaan, niitä ei vissiin saisi pinota
  päällekkäin.
  Supersöötit nuo Kaunis kauris -mukit, törmään niihin nyt ensi kertaa.

  Iloista äitienpäiväviikonloppua <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höh, miten voi olla niin, ettei niitä saisi pinota. Yksi syy miksi meillä on niitä, on se että niitä on helppo pinota. Mutta joo, rikkoutuvat helposti ja siksi niitä saa koko ajan olla ostamassa.

   Samoin sinulle Teija, mukavaa äitienpäivää!

   Poista
 6. Minä sorrun kaiken maailman viini- ja drinkkilaseihin koko ajan :D Pitäisi seuraavaksi varmaan alkaa hullaantua lautasista kun niistä olisi pulaa eikä ollenkaan noista viinilaseista...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jokaisella on omat "fetissit", mulla on nuo kannut ja mukit pääasiassa....

   Poista
 7. Vastaukset
  1. Joo, mä kans tykkään niistä kovasti. 😊

   Poista
 8. Sopii tosi hyvin yhteen! Mun heikkous on luonnonläheiset astiat. Ja valkoiset!

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall