Niin kuin monilla muillakin, pääsivät pallovalot nyt meillä nurkkaan. Silloin kun ostin nuo pallovalot, oli meillä ruskeat verhot ja muutenkin pimeä vuodenaika. Yritin silloin ripustaa pallovaloja nurkkaan, mutta mielestäni ne eivät sinne sopineet. Tuntui, että valot tarvitsivat valkeaa ympärilleen, jotta ne pääsisivät hyvin oikeuksiinsa. Laitoin ne siksi silloin roikkumaan olohuoneen valkoisen kaapin kylkeen. Aiemman postauksen aiheesta voit lukea täältä.

No nyt ovat verhot vaihtuneet valkoisiin, olohuoneen järjestystä muutettu ja vuodenaikakin valoisampia, joten ajattelin antaa nurkalle uuden mahdollisuuden. Ja niin ne vaan pallovalot kivasti sopivat tuonne valkoisten verhojen viereen.


Vai mitä mieltä olette? Olisiko pitänyt olla vähän erikoisempi ja keksiä pallovaloille joku jännittävämpi paikka? Ehkä tuo tosiaan on vähän tavanomainen ratkaisu, mutta kun ne vaan sinne sopii niin hyvin niin eipä voi mitään.  :)

Oikein mahtavaa viikkoa sinulle! Toivottavasti kevät saapuu juuri sopivasti vapuksi!

I changed the ball lights to the corner of the livingroom. A little bit boring maybe but they suit to it really well, or what do you think?

Love, Kati