lauantai 4. huhtikuuta 2015

Pääsiäinen puutarhassa


Olen nimennyt meidän pihan Suomen rumimmaksi. Siellä on lautakasoja, tiilikasoja, merikontti, savinen pohja ja erinäisia rakennustarvikkeita pressuilla peitettyinä. Kenelläkään ei voi olla rumempi piha kuin meillä. Eipä sinne siis tee mieli kauheasti mitään asetelmia olla tekemässäkään.


Onneksi pääsin kuvaamaan siskon pihalle kivoja pääsiäisjuttuja, joita hän oli sinne tehnyt. Tässä siis teillekin nyt nättejä piha-aiheisia kuvia taas pitkästä aikaa. Toivottavasti tykkäätte ja inspiroidutte näistä! Minusta ne ovat kauniita ja ihanan keväisiä!


Iloista lankalauantaita sinulle!

Here are some Easter decorations that I photographed at my sister's house. Our garden is still a mess so I'm happy to be able to post some gardening inspiration for you with a little help from my sister.

Love, Kati

10 kommenttia

 1. Kuule Kati, vikaan menit. Meillä on Suomen rumin piha. Muhkurainen nurmikko,
  joka on täynnä jyrsiöiden kaivamia koloja ja sammalta. Meillä ei viihdy mitkään
  kasvit, ollaan istutettu varmaan kymmenkunta omenapuuta, jotka kaikki vuoden
  kaksi kiduttuaan ollaan jouduttu kaivamaan pois. Kaikki energia menee täällä
  möksällä puuhasteluun, kotipuutarha on jäänyt täysin oman onnen nojaan.

  Ihana päästä kurkkimaan siskosi pihamaalle. Oi kunpa meilläkin olisi yhtä kaunista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meiltä vielä uupuu koko nurmikko. Tuo on muuten varmaan aika haasteellista pitää kahta taloa. Jompikumpi jää helposti heitteille. :)

   Poista
 2. Niin kaunista ja keväistä!
  ..Mutta uskallan väittää, että meillä se rumin piha vasta onkin! Muutettiin siis juuri taloon, jossa edelliseltä omistajalta piha jäänyt rakentamisen jäljiltä täysin tekemättä.. Savea, jyrkkää rinnettä, rikkaruohoa silmän kantamattomiin, puukasoja.. huh.. Onpahan tulossa aktiivinen kesä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meillä on samasta syystä ruma piha. Ei oo tekemisen puutetta seuraaviksi vuosiksi. :)

   Poista
 3. Joo, mäkin hieman epäilen tuota sun Suomen rumin piha-lausuntoa.;D Pihan rakentaminen on yleensä vuosien, jopa vuosikymmenten projekti, teillä vielä edessä kaikki. Ja se pihakin muuttuu ja elää perheen mukana.:) me esim. ei koskaan laitettu keinuja, hiekkalaatikkoa tms. pihaan, kun odotettiin leikkikenttää naapuriin. No, eiköhän ne keinutkin tuohon leikkariin tule keväällä.;DD Varmaan tuo meidän teini on riemuissaan!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinhän se on, kun on uusi talo, niin kestää aikansa, että piha on jossain kunnossa. Jotenkin tuntuu, että tekemistä on niin paljon, ettei oikein edes tiedä, mistä aloittaa. Olen miettinyt, että teen pienissä palasissa pihaa nätiksi, muuten kaikki tuntuu niin paljolta. Ja toki se pihakin muuttuu ja elää perheen mukana. Me ollaan ratkaistu iänikuisen ruman trampoliinin sijoittaminen laittamalla se kunnan maalle. :) ei ehkä ihan laillista, mutta ei ole näyttänyt ketään häiritsevän.

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall