Hei taas ihanat ja kiitos teille kaikille vilkkaasta kommentoinnista ja keskustelusta. Tervetuloa myös kaikille uusille lukijoille. Teitä on viime aikoina tullut tasaisesti lisää ja olen teistä jokaisesta todella iloinen. Toivottavasti viihdytte täällä Villa Valkossa.

Siskoni on kova tekemään asetelmia. Hänen kodistaan löytyy aina sesongin mukaan tehtyjä asetelmia ja siskollani on taito miettiä jokainen pieni yksityiskohta tarkkaan. Pääsiäiseksi hän oli tehnyt kotiinsa monta ihanaa asetelmaa niin sisälle kuin uloskin ja sain luvan käydä kuvaamassa niitä. Toivottavasti inspiroidutte.


Keltainen, vihreä, vaaleanpunainen ja lila. Ne ovat pääsiäisen värit. Entä mustavalkoinen? Ei tule ainakaan minun mieleeni ihan heti. Mutta yllättäen mustavalkoinen toimii aivan erinomaisesti myös pääsiäisenä.


Siskoni tekemissä asetelmissa on muutama mustavalkoinen pääsiäisjuttu, jotka ovat ehdottomasti kertomisen ja kuvaamisen arvoisia. Toinen on tuo ihana musta sulkakranssi, jonka keskellä on kolme valkoista munaa. Muniin on decoupage-tekniikalla kiinnitetty nätit pienet mustavalkopilkulliset sulat. Ai että ne ovat tyylikkäät!
Kuvauskohteenakin tuo kranssiasetelma oli aivan ihana! sulat tekevät kivoja muotoja ja tekstuureja ja munat korostavat sulkien mustaa. Ompas se tyylikäs! Voisin jopa ehkä sanoa, että tämä on pääsiasiasetelmien Guccia, vai mitä?


Toinen mustavalkoiseen teemaan sopiva pieni asetelma, joka siskoni luota löytyi, oli vähän perinteisempi pajunkissa-asetelma. Kuitenkin siinäkin on jotain herkkää ja suloista kun pajunoksat ovat lyhyet ja oksien seassa on muutama mustavalkoinen sulka. Kaunista.


Mitä mieltä te olette? Sopiiko mustavalkoinen pääsiäiseen? Oletteko itse käyttäneet sitä pääsiäiskoristeissa?

Mahtavaa kiirastorstaita! 

I photographed some lovely black and white Easter decorations that my sister had put together. She's a master of little displays and has a skill to put together the most detailed and interesting displays. Do you think black and white is suitable for Easter decorations?

Love, Kati