Heiii! Se on huhtikuu! Aika rientää pikavauhdilla. Juurihan se vuosi vaihtui. Vautsi! En ole kovin kätevä pilojen keksijä, joten tähän minun blogiin ei nyt tullut minkäänlaista aprillipilaa, vaikka ehkä sellainen olisi tänään paikallaan.  Saatte tyytyä tällä kertaa virtuaaliseen aprillihajuun. :)

Lilja on yksi minun lempikukistani. Erityisesti valkoiset liljat ovat niin kauniita ja veistoksellisia, etten pysty niitä vastustamaan. Ainoa ongelma on kukista tuleva suhteellisen voimakas tuoksu. Monet kokevat sen niin voimakkaana, etteivät siksi osta liljoja kotiin, tai sitten jos ostavat, niin välttelevät valkoisia, koska ne tuoksuvat voimakkaimmin.Nämä kuvissa näkyvät liljat ovat ihan hirveän voimakastuoksuisia. Siirtelin niitä paikasta toiseen sen mukaan, missä oleskelimme. Vaikkei minua yleensä liljojen voimakas tuoksu ärsytä, niin nämä tuoksuivat jopa minullekin vähän liikaa. Vähän on niin kuin kukkakaupassa asuisi. :)


Internet ei ainakaan vielä välitä tuoksuja, joten te pääsette nyt ihailemaan näitä minun liljojani neutraalintuoksuisina. Kauniit ne kyllä ovat, eikö vain?

Lilies are my favourites but sometimes their strong scent is a bit too much. However, the Internet doesn't transfer smells so you can now admire my lilies with a neutral scent. Aren't they beautiful?

Love, Kati