Heippa! Tämä viikko menee äkkiä, nyt on jo torsai! Ihanaa!

Lapsiperheessä, jossa kaikki lapset käyvät koulua ja jotka myös harrastavat aktiivisesti, tulee kotiin jos jonkinlaista lippulappua kouluun tai harrastuksiin liittyvistä tapahtumista. Laput on sellaisia, jotka pitäisi yleensä säilyttää ainakin jonkin aikaa ja ne pitäisi myös tarpeen tullen löytyä jatkotoimenpiteitä varten. Meillä tällaiset laput kertyvät usein jääkaapin ja pakastimen oveen. Lisäksi ovessa roikkuvat lasten lukujärjestykset ja liikuntavarusteohjeet.


Näin ollen meidän jääkaapin ja pakastimen ovet ovat usein aika kauhean sotkuisen näköisiä. Nyt keksin ainakin osittaisen ratkaisun tuohon sotkuun kun löysin Granitista tuollaisia kivoja liitutaulutarroja. Kirjoitin niihin lasten lukujärjestykset ja harrastukset ja liimasin tarrat jääkaapin oveen. Tarrat ovat pyyhittäviä ja niiden siis periaatteessa pitäisi olla uudelleenkäytettäviä. Kuitenkaan en ole kaikkia tekstejä saanut niistä aina ihan kokonaan pyyhittyä, joten ainakin varmaan elokuussa pitää taas hankkia uudet uusia lukkareita varten.


Havahduin yhtenä päivänä siihen, että meidän keittiö on nykyään pysynyt siistimpänä kuin ennen. Tämä voi toki johtua siitä, että nalkutukseni (joo, oikeasti sitä marmatusta, jota tästä aiheesta pidän, ei voi muuksi kutsua) on vihdoin alkanut mennä perille ja tiskit menevät useammin koneeseen ja jäävät harvemmin keittiön tasoille ajelehtimaan. Tai sitten jääkaapin ja pakastimen ovien siistiytymisellä on oikeasti todella iso vaikutus. Oli niin tai näin, olen ollut tähän ideaan hyvin tyytyväinen ja koska hinta ei päätä huimannut, taidan toteuttaa sen tulevinakin vuosina.

Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

I found these great chalkboard stickers where I copied kids school and hobbies timetables. They're a great way to tidy up the fridge and freezer doors that tend to collect all sorts of bits of information.

Love, Kati