torstai 9. huhtikuuta 2015

LiitutaulutarratHeippa! Tämä viikko menee äkkiä, nyt on jo torsai! Ihanaa!

Lapsiperheessä, jossa kaikki lapset käyvät koulua ja jotka myös harrastavat aktiivisesti, tulee kotiin jos jonkinlaista lippulappua kouluun tai harrastuksiin liittyvistä tapahtumista. Laput on sellaisia, jotka pitäisi yleensä säilyttää ainakin jonkin aikaa ja ne pitäisi myös tarpeen tullen löytyä jatkotoimenpiteitä varten. Meillä tällaiset laput kertyvät usein jääkaapin ja pakastimen oveen. Lisäksi ovessa roikkuvat lasten lukujärjestykset ja liikuntavarusteohjeet.


Näin ollen meidän jääkaapin ja pakastimen ovet ovat usein aika kauhean sotkuisen näköisiä. Nyt keksin ainakin osittaisen ratkaisun tuohon sotkuun kun löysin Granitista tuollaisia kivoja liitutaulutarroja. Kirjoitin niihin lasten lukujärjestykset ja harrastukset ja liimasin tarrat jääkaapin oveen. Tarrat ovat pyyhittäviä ja niiden siis periaatteessa pitäisi olla uudelleenkäytettäviä. Kuitenkaan en ole kaikkia tekstejä saanut niistä aina ihan kokonaan pyyhittyä, joten ainakin varmaan elokuussa pitää taas hankkia uudet uusia lukkareita varten.


Havahduin yhtenä päivänä siihen, että meidän keittiö on nykyään pysynyt siistimpänä kuin ennen. Tämä voi toki johtua siitä, että nalkutukseni (joo, oikeasti sitä marmatusta, jota tästä aiheesta pidän, ei voi muuksi kutsua) on vihdoin alkanut mennä perille ja tiskit menevät useammin koneeseen ja jäävät harvemmin keittiön tasoille ajelehtimaan. Tai sitten jääkaapin ja pakastimen ovien siistiytymisellä on oikeasti todella iso vaikutus. Oli niin tai näin, olen ollut tähän ideaan hyvin tyytyväinen ja koska hinta ei päätä huimannut, taidan toteuttaa sen tulevinakin vuosina.

Mukavaa loppuviikkoa sinulle!

I found these great chalkboard stickers where I copied kids school and hobbies timetables. They're a great way to tidy up the fridge and freezer doors that tend to collect all sorts of bits of information.

Love, Kati

17 kommenttia

 1. Onpa toimiva ja tyylikäs ratkaisu! Ja totta, kaapin ovien selkeys saattaa levittää siisteysaatetta ympärilleen (tai muistuttaa äidin marmatuksesta :) Onnistunut oivallus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä uskon, että enemmän on nämä tarrat tehneet sitä siisteysvaikutelmaa, sillä joka päivä kuitenkin joudun keittiön siivoamaan kun tulen töistä. Blääääh! :)

   Poista
 2. Kätevän näköiset ja tarpeeksi simppelit ja kauniit liitutaulut!
  Jääkaapin ovi kun tahtoo olla välillä liiankin kirjava...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, nämä kyllä rauhoittavat vähän. :)

   Poista
 3. Kiitos tästä vinkistä. Meidän jääkaapin ovi on juurikin sellainen lappuhelvetti, tämä voisi tehdä siitä selkeän kuin kesätaivas :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Lappuhelvetti :) - ihanan kuvaava sana Outi!

   Poista
 4. Kiva idea, olenkin tuosta tarrasta kuullu, mutten vielä ostanut!
  Taidankin nyt ostaa, niin näytti hyvältä nuo sinun jääkaappien ovat!

  VastaaPoista
 5. Voi että, näitä liitutaulutarroja haluisin meille, mutta jostain syystä en vain koskaan ole saanut hankittua niitä!! Ehkä joku päivä ;).

  Todella käytännölliset!!

  VastaaPoista
 6. Tuo on siis niin kiva idea että! Missähän kaappien kätköissä mun liitutaulutarrat olivatkaan, hmmm... ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai sulla oli jo ostettunakin, no ehkä nyt saat ne johonkin seinään. :)

   Poista
 7. Vastaukset
  1. On kyllä kätevät ja ihan nätitkin. :)

   Poista
 8. Niin kiva, kekseliäs, kätevä ja hauska idea. :) Tykkään kovasti.

  Aurinkoa viikonloppuun <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiia ja kiitos samoin sinulle! :)

   Poista
 9. Kiitos tästä ideasta. Piti ihan googletella, että mistä kaikkialta näitä saa, kun Granit ei tässä likellä ole. Näitähän löytyi, vaikka mistä ja tilasin itsellenikin nyt 2 metrin rullan Tuontitukusta. Oli siellä tarjouksessa, niin hintaa postikuluineen tuli alta 10 euroa.

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall