torstai 16. huhtikuuta 2015

Kukka sinulle ja arvonnan voittaja


Sydämellinen kiitos kaikille teille, jotka osallistuitte Villa Valko -blogin synttäriarvontaan!  Ja kiitos kaikista aivan ihanista palautteista, joita teiltä sain. Olen todella iloinen ihan jokaisesta.  Te lukijat olette se juttu, joka saa aina vaan uudelleen innostumaan bloggailusta. Olette siis todella tärkeitä!


Arvonnassa voi olla vain yksi voittaja, mutta halusin jakaa nämä kukat teille kaikille kiitoksena siitä että olette. Tässä muuten näyttää nyt vahvasti siltä, että Villa Valko on muuttumassa pikkuhiljaa vaaleanpunaiseksi, mutta ei piitata siitä, kyllä niitä pimeitä talvikuukausiakin sitten piisaa, jolloin värit on vähän toisenlaiset. Mielestäni liljat ovat ihania ja vaaleanpunaisena vielä erityisen keväisiä. Niin ja nämä eivät muuten tuoksu juuri miltään.


Odotetaan kevättä ja unelmoidaan tulevasta kesästä vaaleanpunaisin silmin. Uskon, että siitä tulee ihanan aurinkoinen ja lämmin! :)


Jos jaksoit tänne asti lukea, niin sinua varmaankin kiinnostaa arvonnan voittaja.  Tässä se nyt tulee. Arpoja oli yhteensä huimat 96 kpl ja Random.Org osui arpaan numero 46!

Tuo arpanumero osui Tuulannelin kommenttiin:

"Hei Onnea paljon 1-vuotiaalle // ollaan aika samanikäsiä, minulla tulee kanssa ensimmäisen vuosi täyteen ensi viikolla :)

Mukana kahdella arvalla :)"


Paljon onnea! Olen voittajaan yhteydessä sähköpostitse.

Huomenna täällä Villa Valkossa mietitään häkkyröitä, pysy siis linjoilla. :)

Mukavaa loppuviikkoa, huomenna on perjantai, jeeeeeeee!

Love, Kati




11 kommenttia

 1. Ihanat kukat ja Kiitos Kati <3 // aivan ihana palkinto :)

  VastaaPoista
 2. Oioi. Mulla on nyt mennyt niin monen muun kivan asian lisäksi ohi sun 1-vuotissynttäri, mikä siis tietenkin on noloa, koska meistä kuitenkin jo ehtinyt tulla niin tuttuja. Toivottavasti hyväksyt vielä nää myöhästyneet, mutta sitäkin lämpimämmät Onnittelut <3.

  Ihania liljoja ja kuvia! On kyllä ollut huima kehitys sulla kuvien saralla tässä vuoden varrella. Näitä katselee todellakin ilokseen.

  Ja onne Tuulannelille!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Annukka! Kuvaamisesta on tullut minulle rakas harrastus. Ehkä jo aiemminkin pidin siitä, mutta bloggaaminen antaa aihetta kuvata ja siksi harjoitusta tulee paljon. Kiva jos kehitystäkin näkyy. :)

   Poista
 3. Kyllä on kauniita nuo liljat ja ihanaa kevään sävyähän tuo vaalenapunainen tuo :) Onnitteluja 1-vuotiaan blogin johdosta ja aurinkoista viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos onnitteluista ja mukavaa viikonloppua! 😊

   Poista
 4. Onnea voittajalle!
  Kyllä ne liljat nyt ovat sieviä ja tuoksuttomia!

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall