Sydämellinen kiitos kaikille teille, jotka osallistuitte Villa Valko -blogin synttäriarvontaan!  Ja kiitos kaikista aivan ihanista palautteista, joita teiltä sain. Olen todella iloinen ihan jokaisesta.  Te lukijat olette se juttu, joka saa aina vaan uudelleen innostumaan bloggailusta. Olette siis todella tärkeitä!


Arvonnassa voi olla vain yksi voittaja, mutta halusin jakaa nämä kukat teille kaikille kiitoksena siitä että olette. Tässä muuten näyttää nyt vahvasti siltä, että Villa Valko on muuttumassa pikkuhiljaa vaaleanpunaiseksi, mutta ei piitata siitä, kyllä niitä pimeitä talvikuukausiakin sitten piisaa, jolloin värit on vähän toisenlaiset. Mielestäni liljat ovat ihania ja vaaleanpunaisena vielä erityisen keväisiä. Niin ja nämä eivät muuten tuoksu juuri miltään.


Odotetaan kevättä ja unelmoidaan tulevasta kesästä vaaleanpunaisin silmin. Uskon, että siitä tulee ihanan aurinkoinen ja lämmin! :)


Jos jaksoit tänne asti lukea, niin sinua varmaankin kiinnostaa arvonnan voittaja.  Tässä se nyt tulee. Arpoja oli yhteensä huimat 96 kpl ja Random.Org osui arpaan numero 46!

Tuo arpanumero osui Tuulannelin kommenttiin:

"Hei Onnea paljon 1-vuotiaalle // ollaan aika samanikäsiä, minulla tulee kanssa ensimmäisen vuosi täyteen ensi viikolla :)

Mukana kahdella arvalla :)"


Paljon onnea! Olen voittajaan yhteydessä sähköpostitse.

Huomenna täällä Villa Valkossa mietitään häkkyröitä, pysy siis linjoilla. :)

Mukavaa loppuviikkoa, huomenna on perjantai, jeeeeeeee!

Love, Kati