Voiko se olla totta? Monta kertaa jouduin tarkistamaan, että muistinko oikein, onko blogi tosiaan jo vuoden vanha?! Ihmettelen, miten pitkältä on tuo vuosi tuntunut, ja samalla ihmettelen, kuinka nopeasti se on vilahtanut. Blogin ensimmäinen vuosi on takana ja vau mikä seikkailu siitä onkaan tullut!Paljon olen oppinut ja paljon olen saanut. Tämä on kiva harrastus. Tästä saa enemmän kuin joutuu antamaan. Parasta olette te ihanat lukijat. Koskaan en voi enkä osaa teitä kyllin kiittää. Sydämellinen kiitos sinulle, joka käyt täällä lukemassa höpinöitäni. Kiitos myös ahkerasta kommentoinnista.Kiitoksena teille lukijoille haluan järjestää pienen arvonnan.  Joku teistä voittaa paketin kevättä kotiinsa. Voittaja saa tuon ihanan keväisen paketin, joka sisältää: Habitatin Glacier -käsisaippuan, H&M Homen kauniissa lasissa olevan tuoksuttoman kynttilän ja H&M Homen ihanan puuteriroosan värisen keittiöpyyhkeen.Säännöt ovat seuraavat:


Voit osallistua kommentoimalla tähän postaukseen.

1) Yhden arvan saat antamalla minulle kommenttiboksissa risuja ja ruusuja .

2) Kaksi arpaa saat antamalla minulle kommenttiboksissa risuja ja ruusuja ja lisäksi olet blogini kirjautunut lukija joko Bloggerissa tai Facebookissa. Voit liittyä lukijaksi myös tämän kisan aikana. Ilmoitathan samalla mitä kautta blogiani seuraat.

3) Kolme arpaa saat antamalla minulle kommenttiboksissa risuja ja ruusuja ja lisäksi olet blogini kirjautunut lukija joko Bloggerissa tai Facebookissa ja jos jaat tämän kilpailun omassa blogissasi tai Facebookissa. Ilmoitathan samalla mitä kautta blogiani seuraat.

HUOM! Ilmoitathan kommenttiboksissa kuinka monella arvalla olet mukana ja jos olet anonyymi, jätäthän samalla sähköpostiosoitteen, johon voin ilmoittaa sinulle voitosta, mikäli onni potkaisee.

Kilpailu alkaa nyt ja päättyy torstaina 16.4. klo 20, jonka jälkeen suoritan arvonnan.

Onnea kisaan!

Love, Kati

KILPAILU ON PÄÄTTYNYT.  Voittaja on julkaistu täällä