Satunnaisella bloggaajalla saattaa välillä käydä niin, että oman kodin kuvaaminen kyllästyttää, eikä siellä oikein tapahdukaan mitään, mitä voisi tai haluaisi kuvata. Minulla on onneksi sitten siskon koti, jota hän antaa minun aina välillä kuvata ja postata niitä tänne blogiini. On mielestäni aika hassua, että minä olen se, joka pidän tätä blogia, sillä sisustusintoilu ja -harrastus ovat enemmän siskoni heiniä. Hänellä on aina jokin sisustusprojekti käynnissä ja hän nauttii kovasti erilaisten juttujen miettimisestä. Minä sen sijaan kyllä tykkään sisustella, mutta joskus tuntuu, että se miettimisprojekti on minun makuuni liian pitkäpiimäistä, että jaksaisin pitää omaa innostustani yllä.


Me olemme pääsiäisen reissussa, joten en ole ihan hirveästi pääsiäisjuttuja viitsinyt kotiin laittaa. Olin siis todella iloinen, kun siskoni päästi minut heille kuvaamaan kaikkia ihania asetelmia, joita hän oli pääsiäiseksi tehnyt niin sisälle kuin uloskin. Tähän postaukseen keräsin höyhenaiheisia ihanuuksia, joita siskoni kotoa löytyi.  Ihanan keveitä ja ja pääsiäismäisiä, mutta minusta kuitenkin hyvin tyylikkäitä. Siskollani on kyllä pettämätön maku ja silmä kauniille asioille. Kun sen lisäksi löytyy intoa ja luovuutta, lopputulos on juuri näin ihana!

Mukavaa pitkäperjantaita!

These pictures are from my sister's home. She's really good at making all sorts of little displays and I was lucky enough to get to photograph and post them here.

Have a nice Easter Saturday!

Love, Kati