perjantai 3. huhtikuuta 2015

Höyheniä!


Satunnaisella bloggaajalla saattaa välillä käydä niin, että oman kodin kuvaaminen kyllästyttää, eikä siellä oikein tapahdukaan mitään, mitä voisi tai haluaisi kuvata. Minulla on onneksi sitten siskon koti, jota hän antaa minun aina välillä kuvata ja postata niitä tänne blogiini. On mielestäni aika hassua, että minä olen se, joka pidän tätä blogia, sillä sisustusintoilu ja -harrastus ovat enemmän siskoni heiniä. Hänellä on aina jokin sisustusprojekti käynnissä ja hän nauttii kovasti erilaisten juttujen miettimisestä. Minä sen sijaan kyllä tykkään sisustella, mutta joskus tuntuu, että se miettimisprojekti on minun makuuni liian pitkäpiimäistä, että jaksaisin pitää omaa innostustani yllä.


Me olemme pääsiäisen reissussa, joten en ole ihan hirveästi pääsiäisjuttuja viitsinyt kotiin laittaa. Olin siis todella iloinen, kun siskoni päästi minut heille kuvaamaan kaikkia ihania asetelmia, joita hän oli pääsiäiseksi tehnyt niin sisälle kuin uloskin. Tähän postaukseen keräsin höyhenaiheisia ihanuuksia, joita siskoni kotoa löytyi.  Ihanan keveitä ja ja pääsiäismäisiä, mutta minusta kuitenkin hyvin tyylikkäitä. Siskollani on kyllä pettämätön maku ja silmä kauniille asioille. Kun sen lisäksi löytyy intoa ja luovuutta, lopputulos on juuri näin ihana!

Mukavaa pitkäperjantaita!

These pictures are from my sister's home. She's really good at making all sorts of little displays and I was lucky enough to get to photograph and post them here.

Have a nice Easter Saturday!

Love, Kati


28 kommenttia

 1. Kauniita :)
  Olen itsekkin paljon impulssiivisempi ja en jaksa kovin miettiä tekemisiä ja kotona ei kauheesti mikään sisustuksessa muutu, muut diy jutut on sitten erkseen, varsinkin jos tarviin tuon miehrn apua :D
  Oikein mukavaa pääsiäistä sinulle Kati!
  Muista levätä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin, oikein leppoisaa pääsiäistä! :)

   Poista
 2. Kauniit kuvat ja kransseja!
  Hyvää pääsiäistä Kati <3

  VastaaPoista
 3. Höyhenkoristeet ovat vastustamattomia, niin keveitä ja unenomaisia!
  Aivan erityisen ihastuttava on tuo täplikäs "villin kanalinnun" kranssi!
  Viipyilevää ja virikkeellistä pääsiäisen aikaa!

  VastaaPoista
 4. Ihania höheniä ja mukavaa pääsiäistä!

  Katja - willalemmelle

  VastaaPoista
 5. Todella kauniita. Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
 6. Huimankaunis kranssi ♥ Rentoa pääsiäistä!

  VastaaPoista
 7. Ihanat kuvat!<3 Tuosta viimeisestä tuli mieleen, että olen yrittänyt suostutella miestä kaivamaan viime kesäistä tinttien pesää teknisen tilan kattotiilien alta esiin. Suostuttelu ei vielä ole tuottanut tulosta..:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nythän Taina sulla on koko viikonloppu aikaa suostutella, pitäisikö turvautua lasten kasvatuksessa yleiseen kiristys, lahjonta tai uhkailu -metodiin? ;)

   Poista
 8. Ihania kuvia. Etenkin nuo edellisen postauksen pilkullisilla höyhenillä koristellut munat oli aivan mielettömän upeita!
  Blogistani löytyy sinulle haaste. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jee, kiitos kiva juttu, käyn kurkkaamassa haasteen pikapuolin...

   Poista
 9. Minäkin iskin silmäni tuohon kauniiseen kranssiin, aivan ihana! Taitava sisustussilmä siskollasi :) Hyvää pääsiäistä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin sillä kyllä on ja se on myös tosi innokas sisustaja. Hänen talostaan löytyisi blogiaihetta pilvin pimein...iloista pääsiäistä! :)

   Poista
 10. Aivan ihana kranssi! Siihen on saanut kiinnittää kyllä höyhenen kavereineen! <3 Ihana! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä se on varmasti ollut työläs, mutta lopputulos on ihana!

   Poista
 11. Tästä ei kyllä höyhenet parane, IHANIA ☺☺

  VastaaPoista
 12. Kyllähän kesti! Vastasin viimein heittämääsi haasteeseen! ;o)

  VastaaPoista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall