perjantai 10. huhtikuuta 2015

Eteisessä


Heiiii! Tänään on pertsii! Lyhyt työviikko on takana ja rento viikonloppu on edessä. Mikä sen parempaa! :)

Odotuksenne eteispostaukseen on ehkä selvitys meidän eteisen säilytysratkaisuista tai muusta käytännöllisestä, mutta nyt tulee vain tällaisia fiiliskuvatyyppisiä juttuja. Meidän eteisessä on nimittäin pikkuinen musta Iskun Tuokio -pöytä, jonka hankin ihan toiseen tarkoitukseen, mutta joka sopii niin kivasti eteiseen että olen antanut sen siinä jo pidemmän aikaa majailla. Kyllä se edelleen on omassa mielessä vain väliaikasratkaisu, mutta joskushan väliaikaiset jututukin jatkuvat vuosia, eikö vain?Pakko muuten mainita noista risuista, jotka ovat pöydällä olevassa kannussa. Oksien piti olla kirskikkapuun oksia, mutta ne eivät ole koskaan auenneet ja nyt luovutin ja heitin ne jo poiskin. Harmittaa kovin, koska odottelin pitkään ihanien vaaleanpunaisten kukkien ilmestymistä oksiin, mutta eivät ole suoneet aueta. Onkohan siihen jokin erityinen syy?

Ja taas mulla on niitä helmiä näissä kuvissa, koettakaa kestää. :)

Ihanaa viikonloppua sinulle!

Some pictures of a little black number that is temporarily standin in the hallway.

Have a nice weekend!

Love, Kati

16 kommenttia

 1. Täällä kokenut risumestari.;D Ei aukee aina mullakaan. Prismasta en enää osta, jos ei ole jo melkein auenneita. Oon vaihdellu vesiä, ja leikannu uusia pintoja. En tiedä, miksi jotkut oksat aukee, ja toiset ei.:) Ehkä tuosta risumestarista voi ottaa mestarin pois!;D
  Huippukivaa viikonloppua Kati!<3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi että kun minua helpottaa kuulla, etten ole yksin risuongelman kanssa. Ehkä siis yritän joskus uudestaan....

   Samoin sinulle Taina, oikein mahtavaa viikkistä! :)

   Poista
 2. Kaunis pöytä! <3
  Ihnaa viikonloppua!

  VastaaPoista
 3. Hei risumestarit! Mistä noita risuja voi ostaa? Täällä on voimiensa tunnoissa oleva viherpeukslo, joka sai kaupan sitruunasta liotetut siemenet kasvamaan- jeeeee! Nyt siis kohti uusia, kukkaisia haasteita;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ristumestarit :) Olen tämän risun ostanut meidän paikallisesta kukkakaupasta, mutta tosiaan eivät auenneet...

   Taitaa se hortonimimestari löytyä sieltä päin...

   Poista
 4. Hyvältä näyttää väliaikainen pöytä ja tuo kannukin on ihana.
  Oikein mukavaa viikonloppua ☆☆☆

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Outi. Kannu on vähän ysäriä, mutta tykkään siitä silti. Mulla on niitä koko kokoelma eli kaikki tipukannut marssii jonossa. :)

   Ihanaa viikonloppua sinulle Outi! Ja kiitos niin ahkerasta kommentoinnista täällä Villa Valkossa, olen siitä todella iloinen että ollaan tavattu. :)

   Poista
 5. Minä olen etsinyt täällä noita kirsikkapuunoksia, mutten ole löytänyt. Enpä ole tainnut menettää mitään, jos eivät aukea.
  Kaunis tuo pöytä!
  Kivaa viikonloppua :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, en arvannut että on noin hankala avautumaan, mutta olisihan se ollut nätti jos olisi toisin käynyt. Kivaa viikonloppua Ellen! :)

   Poista
 6. Ihanat näkymät<3
  Mukavaa lauantaita!

  VastaaPoista
 7. Hei multakin löytyy koko kolmikko Story birdsejä ;) Olin jo ihan unohtanut ne. Täällä myös yksi, joka yrittää väen väkisin saada risut kukkimaan. Toisessa maljakossa on syreenin oksia, toisessa vaahteran. Eka yritys epäonnistui, katsotaan miten nyt käy. Kivaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Taidan tästä lähtien ostaa vain jo valmiiksi kukkivia risuja. :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall