Kattimatikaisen sanoin: Mauahtavaa lauantaita! Tai tänään pitäisi ehkä olla kissamaisen sijaan jotain koiramaista, sillä tänään on koirien päivä. Ja kyllä koirat mielestäni ansaitsevatkin oman päivän, koska meitä ihmisiä niin jaksavat palvella ja palvoa. Eli hyvää koirien päivää kaikille kivoille karvaturreille ja heidän ystävilleen!

No nyt onkin ehtinyt vierähtää jo tovi edellisestä blogivinkistä.  Haluan tällä kertaa vinkata teille Katjan Nainen Talossa -blogista, joka on täynnä elämää ja ihania kuvia.


Katja asuu perheineen ihanassa, yli 100-vuotiaassa hirsitalossa, joka on hänen miehensä suvun peruja. Katjan kodissa on ihana talon henkeä ja ikää kunnioittava sisustus. Talon pihassa on myös vanha piharakennus, josta löytyy sauna. Kaiken kruunaa talon ikkunoista avautuvat ihanat järvimaisemat. Kyllä tuolla kelpaa asua ja oleilla!

 
Jos olet Katjan tavoin innokas kokkailija, suosittelen visiittiä Nainen Talossa -blogiin. Sieltä löydät myös kivoja ruokareseptejä. Olen itsekin kokeillut joitan Katjan reseptejä ja hyvää on ollut!


Kaikkein eniten Katjan blogissa minua viihdyttää ja kiinnostaa Katjan elämänmakuiset pohdinnat. Hän kirjoittaa osuvasti perhe-elämästä, arvoistaan ja ajatuksistaan ympäröivästä maailmasta. Nainen Talossa -blogi ei ole siis vain päältä kaunis, vaan siinä on myös sisältöä ja syvyyttä.Nainen Talossa -blogin löydät täältä. Kuten ehkä arvasitte, tämän postauksen kuvat on muuten luvalla lainattu sieltä.

Nyt tämä daami lähtee Indiedays-blogipäivään, mutta sitä ennen ystävän kanssa lounaalle ja sitä rataa.  Aurinkoista lauantaita!

In my blog tips series I want to tell you about Katja's great blog.

Love, Kati