lauantai 25. huhtikuuta 2015

Blogivinkit: Nainen Talossa


Kattimatikaisen sanoin: Mauahtavaa lauantaita! Tai tänään pitäisi ehkä olla kissamaisen sijaan jotain koiramaista, sillä tänään on koirien päivä. Ja kyllä koirat mielestäni ansaitsevatkin oman päivän, koska meitä ihmisiä niin jaksavat palvella ja palvoa. Eli hyvää koirien päivää kaikille kivoille karvaturreille ja heidän ystävilleen!

No nyt onkin ehtinyt vierähtää jo tovi edellisestä blogivinkistä.  Haluan tällä kertaa vinkata teille Katjan Nainen Talossa -blogista, joka on täynnä elämää ja ihania kuvia.


Katja asuu perheineen ihanassa, yli 100-vuotiaassa hirsitalossa, joka on hänen miehensä suvun peruja. Katjan kodissa on ihana talon henkeä ja ikää kunnioittava sisustus. Talon pihassa on myös vanha piharakennus, josta löytyy sauna. Kaiken kruunaa talon ikkunoista avautuvat ihanat järvimaisemat. Kyllä tuolla kelpaa asua ja oleilla!

 
Jos olet Katjan tavoin innokas kokkailija, suosittelen visiittiä Nainen Talossa -blogiin. Sieltä löydät myös kivoja ruokareseptejä. Olen itsekin kokeillut joitan Katjan reseptejä ja hyvää on ollut!


Kaikkein eniten Katjan blogissa minua viihdyttää ja kiinnostaa Katjan elämänmakuiset pohdinnat. Hän kirjoittaa osuvasti perhe-elämästä, arvoistaan ja ajatuksistaan ympäröivästä maailmasta. Nainen Talossa -blogi ei ole siis vain päältä kaunis, vaan siinä on myös sisältöä ja syvyyttä.Nainen Talossa -blogin löydät täältä. Kuten ehkä arvasitte, tämän postauksen kuvat on muuten luvalla lainattu sieltä.

Nyt tämä daami lähtee Indiedays-blogipäivään, mutta sitä ennen ystävän kanssa lounaalle ja sitä rataa.  Aurinkoista lauantaita!

In my blog tips series I want to tell you about Katja's great blog.

Love, Kati

9 kommenttia

 1. OI, mikä koti!<3 Blogin nimi onkin tuttu, mutta nyt täytyy ottaa asiaksi mennä lueskelemaan. Kuulostaa erittäin paljon mun tyyliseltä blogilta.:)
  Ihan mielenkiinnosta, pääseekö noihin ID-pippaloihin kuinka? Joskus olisi kiva...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No mä pääsin töiden kautta, joten en osaa sanoa pääseekö mukaan muuten kuin että on ID bloggaaja. Ainahan sieltä voi sitä kysyä....Niin ja Katjan blogi on muuten just sun tyylinen, suosittelen! :)

   Poista
  2. No, noin mä ajattelinkin, että ilman kutsua ei ole asiaa.:)

   Poista
 2. Voi että näyttääpä ihanalta blogilta! Äkkiä siis kurkkaamaan :) vietä ihana päivä siellä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! Nyt jo ehdin kotiutua. Ihan kiva tapahtuma. :)

   Poista
 3. Voi miten kaunis koti Katjalla on. Pitääpä käydä tutustumassa blogiin.
  Hauskaa iltaa!

  VastaaPoista
 4. Häkeltynyt kiitos tästä sinulle Kati <3. Moinen huomio ja kauniit sanat lämmittävät todella :).
  Oli mukava tavata päivällä - vaikkakin pikaisesti. Tosi kiva, että tulit moikkaamaan. Minä viihdyin tapahtumassa lopulta koko päivän. Tuttuja löytyi lisääkin, kun vauhtiin pääsi :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä. Kivaa että viihdyit. Ihan mukavalta tapahtumalta vaikutti. Ja tosi kiva oli tavata sinua ihan livenä, ehkä sitten taas joskus toistekin. :)

   Poista

Kiitos kun tulit vierailulle blogiini. Jos haluat, voit jättää jäljen vierailustasi vaikka kommentoimalla tätä postausta. Toivon, että viihdyit täällä ja että tulet pian uudestaan!

-Kati

© Villa Valko Lifestyle sisustusblogiMaira Gall