Pääsiäinen on tänä vuonna jo heti maalis- ja huhtikuun vaihteessa.  Monena vuonna olen jo aikaisin miettinyt pääsiäisen koristelua, mutta loppupeleissä koristaminen on jäänyt tekemättä tai hyvin minimaaliseksi koska en kuitenkaan ole tarttunut toimeen ja istuttanut rairuohoa tarpeeksi ajoissa.  Sain toiveen postata pääsiäiskoristeluideoita jo nyt aikaisessa vaiheessa, jotta koristeita ehtii vielä tehdä ja kasvit kasvattaa.  Tässä nyt niitä tulee.  Kaikki kuvat ja linkit niiden alkuperään löytyvät Villa Valkon Pinterestistä täältä.


Tällaisia kipsimunahommia tekisi mieleni tänä vuonna kokeilla. Niitä näkyi aika monessa blogissa viime vuonna ja huokailin ihastuksesta kun niitä katselin.


Helmililjoista saa kauniita asetelmia...

Rairuohot kun laittaa aikaisin itämään, niin vihreydestä ehtii nauttimaan pitkään.  Taidankin pistää hommat aluille jo ensi viikonloppuna....


Ja munathan kuuluvat ehdottomasti pääsiäiseen....Oletko jo aloittanut pääsiäisvalmistelut?  Toivottavasti saat näistä vinkeistä inspiraatiota ihanaan pääsiäiseen!

I collected some Easter ideas. All of these and the links to original sources can be found in Villa Valko's Pinterest here.  Hope this inspires you.

Love, Kati