Nyt kun aamuisin on niin aikaisin valoisaa, herään usein jo ennen kellon soittoa, enkä saa enää unta. Se on tavallaan ihanaa, niin ei ole sitten koko aamun sellainen sängystä revitty olo. Ja toisaalta on tosi kiva kun aamutoimiin on ihan pikkuisen enemmän aikaa.  Monena aamuna siihen kuuluu hiusten pesu, kuivaus ja muu laittaminen. 

Minulla on tavalliset suomalaiset hiukset. Ne ovat suhteellisen vaaleat, aika ohuet ja hennot.  Nuorempana tuntui, että tukkaa oli paljon enemmän. Nyt sitä on enää ihan vähän ja kaikenlaisia keinoja yritän pitääkseni sen jollain tavalla nättinä.  Pestä pitäisi ihan hirveän usein ja päänahkakin vihoittelee, kuten olen aiemmin kertonutkin.  Nyt on päänahka pysynyt aika hyvänä ja siksi uskalsin lähteä kokeilemaan Doven uutta shampoota ja hoitoainetta, jotka sain Buzzadorilta kokeiltavaksi.  Paketissa luvataan, että tuote kosteuttaa ja että se sopii ohuelle ja lättänälle tukalle.  No minulla on sellainen.


Olen nyt pari kertaa pessyt tuolla Doven shampoolla ja käyttänyt myös hoitoainetta.  Tukka on kyllä ihan tuuhea ja aika kivan pehmeä.  Pesutahti ei ole tosin vähentynyt, vaan olen joutunut edelleen pesemään tukan vähintään joka toinen päivä ja se välipäiväkin on vähän siinä ja siinä että voiko sellaisen tukan kanssa ylipäätään ihmisten ilmoilla kulkea.  Päänahka ei ole kutissut, joka on hyvä asia.  Toisaalta joskus päänahan kutina alkaa vasta pidemmän käytön jälkeen eli siitä on aikaisessa vaiheessa vaikea sanoa.


Sain samassa paketissa muutaman pienen testiputkilon myös ystäville jaettavaksi ja olen jo muutamalta saanutkin kommentteja, että ovat pitäneet tuotetta yllättävän hyvänä.  Itselläni oli etukäteen sellainen kuva, että Doven tuotteet ovat hyviä, mutta näköjään tämä tuote oli päässyt jonkun ihan yllättämäänkin.

Aurinkoista sunnuntaipäivää!

Tämä postaus on toteteutettu yhteistyössä Buzzadorin ja Doven kanssa.

I was given some new hair products to be tried and I thought my hair was soft and more volumized after washing it with the Dove products. Also I was happy to realise that my scalp didn't become itchy as it sometimes does.

Love, Kati