Kuva: Muuto

Nyt se aurinko vihdoin muisti tämän meidän rakkaan Suomen ja päätti paistaa oikein päivätolkulla. Kyllä sitä osaa arvostaa pitkän harmauden jälkeen!  Ihanaa on myös se, että ehdin vihdoin taas tänne blogin pariin!  Kiireen keskellä tänne tulee välillä oikein ikäväkin, mutta kun ei vaan ehdi niin ei ehdi. Onneksi olen kuitenkin ehtinyt edes päässäni näitä sisustusasioita vähän vatvoa, sillä minua kutkuttaa ajatus uudesta sohvapöydästä, josta aiemmin mainitsinkin täällä.   

Bloomingville Bamboo (Kuva Room21)

Kuten ehkä kuvista arvaatte, olen mieltynyt ajatukseen jostain pyöreästä, pehmeästä ja jostain syystä puu tuntuu myös tällä hetkellä viehättävän.  

Ikea Lövbäcken (kuva: Ikea)

Ensin kun aloin näitä sohvapöytiä pähkäilemään, tuli sellainen olo ettei oikein mitään mieluisaa löytynyt, paitsi tietenkin tuo järkyttävän kallis Artekin ihana Ovalette.  Se on kyllä valitettavasti meikäläisen saavuttamattomissa, mutta ainahan voi haaveilla....
Artekin Ovalette (kuva: Finnish Design Shop)

Vastapainoksi valitsin tähän kaksi Ikean edullista vaihtoehtoa, jotka ovat molemmat mielestäni kauniita ja ihanan pyöreitä. 

Ikea Stockholm (kuva: Ikea)
Muuto Around saarni (kuva: Room21)


Ehkä yksi suurimmista suosikeistani on tuo Muuton Around-pöytä.  Sitä on saatavilla monessa eri sävyssä, mutta itse valitsisin ehkä tuon saarnisen. Room21.fi:stä saa Department-merkkisiä huonekaluja, joka on minulle uusi tuttavuus.  Merkiltä löytyi tosi monta ihanaa pyöreää sohvapöytää. Valitsin tähän postaukseen niistä oman suosikkini.


Department (kuva Room21)Isku Diva (kuva: Isku)

Viimeisenä eikä suinkaan vähisimpänä otin tähän mukaan Iskun Diva -sohvapöydän, joka noudattelee samantyyppistä muotokieltä muiden tässä postauksessa esiteltyjen ihanuuksien kanssa.

Nyt olisi kiva kuulla teidän mielipiteenne, mikä on mielestäsi ihanin ja mikä sopisi parhaiten meille?

Aurinkoista loppuviikkoa!

I have a great desire for a new coffee table and found some great choises.  Which one do you like best?

Love, Kati